Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 στο Ντουμπάι

Ντουμπάι εξετάζει ακόμη μια προσφορά για να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020.

Ντουμπάι έχει δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή αθλητικών χώρων και φιλοξενούν μεγάλο γκολφ προφίλ και τουρνουά τένις έτσι Ντουμπάι έχει "πολλά να προσφέρει" για το ολυμπιακό κίνημα.

Το Ντουμπάι είναι το δεύτερο κράτος του Κόλπου που προσπαθούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ, προέβη στην λίστα των φιναλίστ για το 2016 Αγώνες.

t to attract tourists and entertain the Asian and Western expatriates that make up most of the emirate's 1.5 million inhabitants." closure_uid_yifeox="77">Το Ντουμπάι έχει τρέξει πολύ πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές του Κόλπου του στο μέτωπο σπορ, συνδέοντας τις επενδύσεις με μια δεκαετία-μακρά προσπάθεια για την προσέλκυση τουριστών και την ψυχαγωγία της Ασίας και της Δυτικής ομογενείς που απαρτίζουν περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια το εμιράτο του κατοίκους.

Το εμιράτο του Κόλπου έχει κερδίσει υψηλή βαθμολογία για την φιλοξενία ATP και WTA εκδηλώσεις τένις περιοδεία, το Dubai Desert Classic γκολφ του τουρνουά και το Ντουμπάι ιπποδρομίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Back Αρχείο

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB