Οι τιμές των ακινήτων δεν σέρνεται επάνω εμπίπτουν


Οι τιμές των ακινήτων είναι αναρρίχηση πίσω προς τα επίπεδα έκρηξη, σύμφωνα με consolidator δείκτη Assetz.
Ο δείκτης, συμπεριλαμβανομένων των Financial Times δείκτης Acadametrics, Rightmove, Nationwide, η Halifax και των Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης δείχνει τιμές παρουσιάζουν συνεχείς μέτρια ανάπτυξη.
Halifax αναφέρει ότι οι τιμές κατοικίας είναι 16% κάτω από 2007 στο αποκορύφωμά τους, αλλά ο μέσος δείχνει ότι είναι πιο κοντά στο 6,7%. Προτάσεις από ορισμένους επικριτές της επιβράδυνσης της αγοράς είναι απλώς γνώμη και αυτό δεν υποστηρίζεται στα δεδομένα, καθώς οι τιμές κατοικίας συνεχίζουν να γίνουν καλά.
Halifax και σε εθνικό επίπεδο αποτελούν υποθήκες στο κατώτερο άκρο της αγοράς που είναι πιθανό να έχει η επλήγησαν περισσότερο τα τελευταία χρόνια, έχουν αντίκτυπο στην τους στοιχεία και το μικρό όγκο πράξεων καταγράφουν οδηγούν σε αστάθεια σε επιμέρους μηνιαία στοιχεία.
Ενώ οι δανειστές συνεχίζουν να αυξηθεί ο αριθμός των ενυπόθηκων δανείων διαθέσιμων προϊόντων και να βελτιώσει τα ποσοστά και των δανείων-προς-τις τιμές, η αγορά θα εξακολουθήσουν να μετακομίζουν ύπουλα προς τα εμπρός και όλοι θα still περιμένουμε να δούμε μια μέτρια ανάπτυξη 5% στο τέλος του έτους

Back Αρχείο

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB