ΗΠΑ: Γερουσιαστής Odd θέλει μια νέα μονάδα για τη χορήγηση της προστασίας των καταν

ΗΠΑ: Γερουσιαστής Christopher Odd θέλει να μεταρρυθμίσει τους κανόνες που διέπουν τις τράπεζες τα προβλήματα του οποίου προκάλεσε τη χειρότερη χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση από τη δεκαετία του 1930.
«Σχεδόν επτά εκατομμύρια έχασαν τα σπίτια τους για να τους αποκλεισμούς κατά τα τελευταία χρόνια, περισσότερα εκατομμύρια έχουν χάσει τα κεφάλαια της συνταξιοδότησής τους ή τις μικρές επιχειρήσεις τους στη χώρα μας» - είπε - «οι Αμερικανοί είναι απογοητευμένοι και θυμωμένοι όπως όλοι γνωρίζουμε. Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη στις αγορές μας και να αναρωτιούνται αν κάποιος ψάχνει μετά από αυτά ».
Για να αποκατασταθεί αυτή η εμπιστοσύνη, έχει προτείνει τη δημιουργία μιας μονάδας που μπορεί να ρυθμίσει όλα τα δάνεια και τη βελτίωση της προστασίας των καταναλωτών. Το νομοσχέδιο θα επιτρέψει επίσης αμερικανική Central Τράπεζα να εξετάζει κάθε τράπεζα εταιρεία χαρτοφυλακίου, με περισσότερα από 50 δισ. δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία.
Αυτή η νομοθεσία θα αλλάξει τους κανόνες του χρηματοπιστωτικού συστήματος και θα είχε σημαντικές επιπτώσεις στην Wall Street, αλλά πριν που αντιμετωπίζει η πρόκληση, υπάρχει μια άλλη δοκιμασία για θεσμικού γερουσιαστή περίεργο είναι: εάν it θα κερδίσει την υποστήριξη των Ρεπουμπλικανών.

Back Αρχείο

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB