Κατοικίες: Εξοικονόμηση χρημάτων με καθαρή ενέργεια

Το ενδιαφέρον για "πράσινα σπίτια" - που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες εξοικονόμηση για τη θέρμανση και τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος - αυξάνεται κατά τα τελευταία έτη.

Οι ηλιακοί συλλέκτες παρέχουν ζεστό νερό κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ηλεκτρικού ρεύματος σε συστήματα κλιματισμού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Υπάρχουν πολλές πρωτοποριακές οικολογικές τεχνολογίες που μπορούν να προάγουν έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής.

Σπίτια μπορούν να εξοπλιστούν με φωτοβολταϊκά, butts νερό, το υψηλού επιπέδου μόνωση από σανίδες, διπλά τζάμια πόρτες και παράθυρα, σόμπες pellet και λεβήτων βιομάζας.

Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι "πράσινα σπίτια" θα πωλείται ταχύτερα απ 'ότι συνήθως ιδιότητες στο μέλλον, όπως η ενεργειακή απόδοση είναι όλο και πιο επιθυμητό για τους εγχώριους αγοραστές.

Ενεργειακά αποδοτικά σπίτια επιτρέπουν τη μείωση των δαπανών που εμπλέκονται στη λειτουργία ενός σπιτιού, ενώ μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Η δυνητική μείωση των λειτουργικών εξόδων επηρεάζει τις αποφάσεις των εγχώριων αγοραστών και των πελατών που αναζητούν ένα σπίτι για ενοικίαση.

Πράσινα σπίτια είναι επίσης ευκολότερο να αφήσει. Μισθωτές προσελκύονται από μόνωση, διπλά τζάμια και τα συστήματα της συντήρησης των υδάτων.

Έχοντας ένα πιστοποιητικό για την ενεργειακή απόδοση (EPC), μπορεί να αποτελέσει προστιθέμενη αξία χαρακτηριστικό γνώρισμα και να αυξήσει την έκκληση ενός σπιτιού.

Πράσινο σπίτι εμπειρογνώμονες τονίζουν τη σημασία της βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των κατοικιών, η εξοικονόμηση ενέργειας σημαίνει επίσης σεβασμό στο περιβάλλον και την εξοικονόμηση χρημάτων.

Σε πολλές χώρες - όπως στη Βρετανία - η κυβέρνηση παρέχει οικονομικές ενισχύσεις για να εξοικονομούν ενέργεια βελτιώσεις στα σπίτια και την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Back Αρχείο

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB