Βόρεια Αφρική και τη Λατινική Αμερική προσφέρουν πραγματικές ευκαιρίες ανάπτυξη

Η Βόρεια Αφρική είναι η Κίνα στην Ευρώπη. Η εξέλιξη του κόσμου είναι στην Αφρική και αρκετές κινεζικές επενδυτές έχουν ήδη κατανοήσει ότι? Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να επενδύουν σε χώρες της Αφρικής.

Λεκάνη της Μεσογείου και τη Λατινική Αμερική προσφέρουν ενδιαφέρουσες πραγματικές ευκαιρίες επενδύσεων σε ακίνητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Μαρόκο, η Αίγυπτος, η Τυνησία και η Τουρκία έχουν δεσμευθεί σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των δικών τους οικονομικών τους επιδόσεων. Η επιθυμία να αναπτύσσεται είναι ισχυρή στις χώρες αυτές. Το ποσοστό των νέων που ζουν εκεί είναι πολύ υψηλό.

Αστικού ιστού μεγαλώνει γρήγορα. Αστικοποίηση ακολουθεί την ανάπτυξη των υποδομών.

Επενδύοντας στην ανάπτυξη των χωρών της λεκάνης της Μεσογείου και της Λατινικής Αμερικής είναι ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε μια επιτυχημένη ανταγωνιστικότητας σε διεθνή κλίμακα στο μέλλον.

Η Βόρεια Αφρική είναι η Κίνα στην Ευρώπη. Η εξέλιξη του κόσμου είναι στην Αφρική και αρκετές κινεζικές επενδυτές έχουν ήδη κατανοήσει ότι? Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να επενδύουν σε χώρες της Αφρικής

Back Αρχείο

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB