Οδηγός για το σπίτι τους πωλητές

Οδηγός για το σπίτι sellersThere υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την πώληση ενός σπιτιού. Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να έχουμε κατά νου ότι η αγορά οδηγείται από τις τιμές.

Σπίτι αγοραστές αναζητούν καλές προσφορές, αλλά οι πωλητές μπορούν να πάρουν υψηλές αποδόσεις από την πώληση της ιδιοκτησίας τους, εφόσον κατέχουν ισχυρή θέση ιδίων κεφαλαίων? Μάλιστα, θα πρέπει να είναι σε θέση να πωλούν ακίνητη περιουσία τους σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Οι Αρχική αγοραστές εστιάζονται έντονα σε τιμή?, ως εκ τούτου το σπίτι τους πωλητές οι οποίοι πρέπει να πουλήσουν την περιουσία τους, μπορεί να υποχρεωθεί να την πωλήσει σε χαμηλή τιμή. Οι πωλητές που βρίσκονται σε χαμηλή θέση ιδίων κεφαλαίων ενδέχεται να επικοινωνήσετε Mortgage Company τους και να προσπαθήσουν να κάνουν μια σύντομη πώληση.

Εκείνοι που πωλούν το σπίτι τους επειδή χρειάζονται περισσότερο χώρο μπορεί να εξετάσει την επένδυση στην αναδιαμόρφωση των υφιστάμενων σπίτι τους αντί να πωλούν να μετακινηθούν σε άλλο σπίτι.

Πώληση ενός σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι αγοραστές μπορεί να αποχωρήσει από την πώληση, ακόμη και αφού υπέβαλε προσφορά.

Wise πωλητές και οι κτηματομεσίτες τους θα πρέπει να υπενθυμίζουν πάντα ο αγοραστής των παροχών και ποιοτικά χαρακτηριστικά από το σπίτι προσφέρει, ώστε να αποφευχθεί η τύψη του «αγοραστή», το οποίο είναι αρκετά συχνή μεταξύ των αγοραστών σπίτι. Θα πρέπει να τονιστεί η αξία των ακινήτων προς πώληση και τα πλεονεκτήματα που διαθέτει, όπως η θέση και τις ανέσεις που διατίθενται στην γειτονιά. Ένα σημαντικό καταθέσετε χρήματα είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για να χορηγήσει τη δέσμευση του αγοραστή για την πώληση.

Πωλητές και τους πράκτορές τους, θα πρέπει να εργαστούν για την υπεράσπιση της τιμής του ακινήτου. Πρέπει να συνεργάζονται με τον εκτιμητή κατά τον καθορισμό της αξίας του σπιτιού για την πώληση. Θα πρέπει να εφιστούν την προσοχή στις λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν την αξία του ακινήτου.

Για να κλείσετε μια συναλλαγή με επιτυχία, είναι απαραίτητο να γράψετε τους όρους και απρόβλεπτα, προσεκτικά, περιέχει μια ειδική προθεσμία για την ολοκλήρωσή του.

Πριν από την εμπορική ένα ακίνητο προς πώληση, θα ήταν σκόπιμο για τους πωλητές να έχουν προ-επιθεώρηση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που αποκαλύπτονται κατά την επιθεώρηση πριν από την παροχή μια έκθεση προς τον αγοραστή.

Τέλος πάντων, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αποφασίσει εκ των προτέρων ένα χρονοδιάγραμμα επικοινωνίας με όλα τα μέρη που εμπλέκονται στη συναλλαγή, προκειμένου να κρατήσει ο καθένας επικεντρώθηκε στην πράξη και να πάρετε μια επιτυχή πώληση.

Back Αρχείο

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB