Δεδομένου ότι το κτηματομεσίτη μπορούν ιδιότητες Realigro »για τη θεραπεία πολλών μί

Πώς μπορεί ένας κτηματομεσίτης Κούνεο έχει ιδιότητες για την πώληση στο Μιλάνο και σε άλλες πόλεις; Πώς να κάνει διορισμούς και τα προκαταρκτικά πωλήσεις αν είναι σε πολλά μίλια;

Στην πραγματικότητα, αυτό που ζητούμε από τους συνεργάτες μας », ακριβώς για να είναι όχι μόνο ταλαντούχα και δυναμική κτηματομεσίτες αλλά και διαχειριστής της επιχείρησής τους.
Πώς;
Κτίριο σχέδιο και γνωρίζοντας ένα δίκτυο σχέσεων με άλλους μεσίτες σε άλλες περιοχές, όπου προφανώς δεν είναι σε θέση να φέρει στο πρόσωπο, μπορείτε να αναθέτουν σε απόλυτη εμπιστοσύνη, και την ίδρυση, στη συνέχεια, ένα δίκτυο συνεργασιών.
Οι εκθέσεις μπορεί να αναπτυχθεί με τον τρόπο αυτό είναι 200 χιλιόμετρα μακριά ή ακόμα και σε άλλη χώρα στον κόσμο.
Ποιος το είπε για τη θέσπιση μιας σχέσης με μια αντιπροσωπεία στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, τότε δεν μπορώ να ασχοληθεί με το μεσιτικό γραφείο μου σε αυτή την πόλη;
Ποιος θα τεθεί σε υπηρεσία μου στο διαδίκτυο ή να επισκεφθείτε χαρτοφυλάκιο ακινήτων μου μπορεί να επιλέξει να επενδύσει είτε στο σπίτι ή σε μια άλλη ήπειρο και στη συνέχεια με την απλότητα του που ασχολούνται με ένα πρόσωπο που είναι γνωστό και αξιόπιστο με τον τρόπο αυτό απλοποιεί τα πάντα.
Φανταστείτε εάν, αντί κάποιος πρέπει μόνο να βρούμε την απόσταση ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ χωρίς τη γνώση του ειδικού πληρεξουσίου ή ίσως ακόμη και χωρίς τη γνώση της γλώσσας.
Μπορείτε να το κάνεις, φυσικά, αλλά οι δυσκολίες είναι superiori.L »των επενδύσεων και συνεπώς«δεν ενθαρρύνονται ή να προωθηθούν.
 
Αυτό στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει ο πράκτορας του μέλλοντος.
Τεθεί σε λειτουργία σε 360 μοίρες.
Σίγουρα η εικόνα που πληροί αυτές τις απαιτήσεις και μια φιγούρα Realigro ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ »για το μέλλον και όχι το παρελθόν.
 
Realigro κοιτάξουμε μπροστά.

Back Αρχείο

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB