Με Realigro είναι πιο βολικό

Σήμερα, το νέο και πολύ ελκυστικές τιμές για τους χρήστες που θέλουν να φέρουν τον επαγγελματικό διαδικτυακής πλατφόρμας Realigro προς πώληση ή μίσθωση έχουν ιδιότητες που τους έχουν δημοσιευθεί.
Εδώ οι νέες τιμές:
70 ευρώ για 1 αγγελία και να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για 12 μήνες
200 ευρώ για 5 αγγελίες και να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για 12 μήνες
700 ευρώ για 50 αγγελίες και να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για 12 μήνες


Γιατί να δημοσιεύσει αγγελία για Realigro;
Επειδή μπορείτε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας γρηγορότερα. Περισσότεροι από 200.000 αγοραστές από όλο τον κόσμο επισκέπτονται κάθε μήνα Realigro προτίθενται να πραγματοποιήσουν επενδύσεις σε ακίνητα.

Να βρεθεί εύκολα! Εάν ζείτε σε χώρες όπως το Μεξικό, το Μπελίζ, τη Βραζιλία, την Ευρώπη, την Ασία, Κεντρική και Νότια Αμερική και την Αφρική, οι διεθνείς αγοραστές θα βρουν το ακίνητό σου, και σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αγοραστές στη χώρα σας θα το βρείτε πιο εύκολα.

Το κάνετε οι ίδιοι και δεν πληρώνουν προμήθεια!
Όταν εισάγετε τις διαφημίσεις τους σε Realigro μόνο με 70 μπορείς να έχεις όλη την αλληλογραφία άμεσα, έτσι ώστε να μην πληρώνουν προμήθεια, όταν πραγματοποιηθεί η πώληση.

Αποκτήστε περισσότερα!
Αν η τοπική αγορά ακινήτων βρίσκεται σε μια στιγμή ύφεση, ενώ οι τιμές θα υποφέρουν, Realigro σας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Οι αγοραστές σε άλλα έθνη του κόσμου είναι πιο πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για την ιδιοκτησία σας.
Όλα είναι πολύ απλή και γρήγορη.
Απολαύστε το!

Back Αρχείο

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB