Οι επενδύσεις σε ακίνητα: η έκρηξη στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ηνωμένο Βασίλειο: τέσσερα έθνη ενωμένα από την ιστορία και το χρόνο. Η Ουαλία, η Σκωτία, η Βόρεια Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελούν την πέμπτη παγκόσμια οικονομική δύναμη της εποχής μας και η δεύτερη στην Ευρώπη μετά τη Γερμανία.



Με τις τεράστιες σκωτικές πεδιάδες και τις οροσειρές της Ουαλίας, αντιπροσωπεύει ένα συγκρότημα

των διαφορετικών κρατών, αλλά ενωμένα κάτω από ένα μόνο κράτος: η βασίλισσα



Και ίσως αυτή η πίστη στην παράδοση, που ήταν αγκυροβολημένη σε έναν δικό της πολιτισμό ή αποκλειστικά για πατριωτικούς και οικονομικούς λόγους, ώθησε τους Βρετανούς στις 23 Ιουνίου 2016 να ψηφίσουν υπέρ της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρώπη.

Μετά το Brexit, που φάνηκε έτοιμο να σύρει την Αγγλία στην πιο βαθιά κρίση, το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν το επίκεντρο των επενδύσεων σε ακίνητα το τελευταίο έτος.

Το μερίδιο είναι περίπου 20 δισεκατομμύρια λίρες, με ένα χάσμα 40% από το 2017.

Η εκθετικά αυξανόμενη ζήτηση γεννήθηκε ακριβώς μετά το δημοψήφισμα της ΕΕ που οδήγησε στην έξοδο της Αγγλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η αύξηση του ενδιαφέροντος των επενδυτών είχε ως αποτέλεσμα οι αγορές ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο να ανέρχονται σε περίπου 71 δισεκατομμύρια λίρες στερλίνες.

Τα ξενοδοχεία και οι κατοικίες είναι οι πιο δημοφιλείς τομείς (5 και 4 δισεκατομμύρια λίρες αντίστοιχα).

Ακόμα και τα ενοίκια των περίφημων ουρανοξυστών του Λονδίνου παρέμειναν αμετάβλητα, τα υψηλότερα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι κυριότεροι επενδυτές είναι οι Ασιάτες (90%) και οι επαγγελματίες του κλάδου ανέφεραν ότι ήταν το Brexit που, παραβιάζοντας τους δεσμούς με την Ευρώπη, απομάκρυνε την Αγγλία από οποιαδήποτε διεθνή προβλήματα που προέκυψαν από την Ευρωζώνη.

Αυτή η υποκείμενη γαλήνη έχει δώσει πάνω από όλα στην ακίνητη περιουσία το χρυσό απόθεμα τομέα, χάρη στις ισχυρές αποδόσεις και τις προβλέψεις της συνεχούς ανάπτυξης.

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε τα υψηλότερα επίπεδα επενδυτικών συναλλαγών ήδη από το 2017 και συνέχισε την πορεία του χωρίς διακοπή.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στην Αγγλία;

Η χαμηλή φορολογία (20%) και η λιτότητα και η εμπιστοσύνη στη γραφειοκρατία στον τομέα της οικοδόμησης επιχειρηματικότητας είναι μερικά μόνο από τα βασικά σημεία της επιλογής αυτής.

Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί η σημασία της παρουσίας του Λονδίνου και του Χρηματιστηρίου, οι οποίες, εκτός από την αντιπροσώπευση και το συνδυασμό των μεγάλων οικονομικών περιοχών, εξασφαλίζουν ένα μη αμελητέο σημείο αναφοράς για τη διεθνή χρηματοδότηση.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB