Καλιφόρνια: όταν τα ακίνητα γίνονται ροζ

Απευθείας από την υπέροχη Καλιφόρνια, έχουμε μια ολόκληρη ροζ καινοτομία. Ένα ακίνητο προσανατολισμένο προς το κοινωνικό, ειδικά για τις γυναίκες. Μια καινοτόμος πρωτοβουλία και ταυτόχρονα ικανή να βοηθήσει ένα τμήμα του πληθυσμού που βρίσκεται σε ακραίες δυσκολίες. Ας δούμε, λοιπόν, τι αποτελείται αυτό το έργο που περιελάμβανε τον Οργανισμό Νέων Οικονομικών για τις Γυναίκες (NEW)

Πρώτα απ 'όλα, πώς συντάσσεται το έργο και σε ποιον απευθύνεται; Ας ξεκινήσουμε από αυτό για να αναλύσουμε λεπτομερώς αυτήν την εξαιρετική ιδέα. Το NEW είναι ένας οργανισμός που στοχεύει να βοηθήσει συγκεκριμένα τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, επιτρέποντάς τους να έχουν στέγη για να ζουν κάτω. Σε έναν κόσμο όπου η τιμή της ζωής αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, και όπου η διαφορά φύλου εξακολουθεί να υπογραμμίζεται, η δράση των ενώσεων αυτού του τύπου είναι επομένως απαραίτητη.

Το έργο επομένως αποκάλυψε οκτώ υπέροχα και εξαιρετικά αποδοτικά σπίτια στο Canoga Park (Καλιφόρνια). Μια ένωση, μεταξύ της πραγματικής περιουσίας και της κοινωνικής έκτακτης ανάγκης, η οποία περιλαμβάνει επίσης βιωσιμότητα και ενεργειακή απόδοση
Ένας από τους συνιδιοκτήτες της εταιρείας που φρόντισε για αυτήν την πρωτοβουλία, εξήγησε πώς η μεγαλύτερη πρόκληση δεν ήταν τόσο η δημιουργία καταλύματος, αλλά η παροχή στις γυναίκες που θα είχαν καταλάβει να απολαύσουν όλες τις ανέσεις.
Μιλάμε για μια ομάδα αναφοράς που ζει σε κατάσταση απόλυτης φτώχειας, συχνά με παιδιά.

Αλλά πώς είναι αυτά τα οκτώ σπίτια, τόσο επαναστατικά, δομημένα;
Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι ως επί το πλείστον καθαρά, ώστε να επιτρέπεται η είσοδος και η διάδοση όσο το δυνατόν περισσότερου φωτός στο σπίτι. Τα έπιπλα, από την άλλη πλευρά, έρχονται σε αντίθεση με τη λευκότητα του τοίχου, για να δώσουν μεγαλύτερη οπτική επίδραση. Τα παρκέ δάπεδα, καθώς και τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιούνται, προκαλούν την έννοια της αειφορίας. Τα πιο ρυπογόνα υλικά που χρησιμοποιούνται συχνά για οικονομικούς λόγους δεν έχουν μελετηθεί από την αρχή στο έργο. Ένα σαφές σημάδι ισχυρού προσανατολισμού προς την οικολογική οικολογική οικοδόμηση.
Κάθε λεπτομέρεια έχει επιλεγεί προσεκτικά, αφήνοντας τίποτα στην τύχη.

Συνολικά, τα οκτώ σπίτια έχουν παρόμοια δομή και επίπλωση, ώστε να είναι σε θέση να αποσβέσουν (εν μέρει) το κόστος κατασκευής. Και δεν έχουν αποφασίσει να συνεισφέρουν σε αυτό το έργο λίγες εταιρείες στον κατασκευαστικό τομέα, αλλά και στους τομείς του εσωτερικού και του σχεδιασμού. Εν ολίγοις, ένα σαφές παράδειγμα για το πώς, ακόμη και στην ακίνητη περιουσία, υπάρχουν πραγματικά υποδειγματικές πρωτοβουλίες, οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν χάρη στη συνεργασία όλων.

Αλλά το έργο δεν τελειώνει σε αυτά τα οκτώ σπίτια. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πραγματικό νέο τμήμα εντός των ακινήτων, αφιερωμένο ακριβώς στα πιο αδύναμα τμήματα, χωρίς να ξεχνάμε την τεχνολογική πρόοδο και τη βιωσιμότητα. Το τελευταίο, φυσικά, μειώθηκε τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, αλλά επίσης και πάνω απ 'όλα κοινωνικά!

Τι μπορούμε να πούμε, ελπίζουμε ότι αυτό το έργο μπορεί να επεκταθεί πέρα από τα σύνορα της Καλιφόρνιας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB