Μαδρίτη για νέους: βοήθεια για αγορά

Έχετε ακούσει ποτέ για "βοήθεια για αγορά"; Αυτό είναι ένα οικονομικό μέτρο που βοηθά στην αγορά, αλλά όχι μόνο. Προσπαθούμε να ενταχθούμε περισσότερο σε αυτήν τη συνεργασία και να κατανοήσουμε καλύτερα πώς, στη Μαδρίτη, αυτή η πρακτική έχει καταστεί θεμελιώδης για τα ακίνητα και τους νέους.

Όπως έχουμε προβλέψει, ο όρος «βοήθεια για αγορά» αναφέρεται σε μια σχέση δημόσιου-ιδιωτικού τομέα που επιτρέπει στους ανθρώπους να παρέχουν υποθήκες (αν και δεν έχουν εγγυήσεις). Επομένως, έχοντας ένα ελάχιστο μηνιαίο εισόδημα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Αυτό το μέτρο, αγγλοσαξονικής φύσης, έχει διασχίσει τα εθνικά σύνορα, φτάνοντας στο ακίνητο της Μαδρίτης. Μία από τις χώρες και τις πόλεις που πλήττονται περισσότερο από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Covid εξετάζει πώς να βοηθήσει τους πιθανούς επενδυτές. Πράγματι, το πιο σημαντικό: οι νέοι.
Στην πραγματικότητα, η πόλη της Μαδρίτης είναι προορισμός για πολλούς φοιτητές του Erasmus κάθε χρόνο και για νέους εργαζόμενους που, για προφανείς λόγους, χρειάζονται προσωρινή ή μόνιμη κατανομή. Πολλά από τα οποία, χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές εγγυήσεις, επιλέγουν πιο ευέλικτες λύσεις. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η υπέροχη ισπανική πόλη έχει γίνει προορισμός για νέους επενδυτές που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, ξεκινώντας από την πιο σημαντική επένδυση: ακίνητα.

Αλλά το κλείδωμα έχει αδρανοποιήσει την αγορά ακινήτων που ξυπνά τα τελευταία χρόνια. Με την κατάρρευση του συστήματος υγείας, η Μαδρίτη έχει θέσει την οικονομία σε αναμονή, αλλά τώρα αρχίζει να υποφέρει. Και εδώ γεννήθηκε η ιδέα.
Για εβδομάδες τώρα, οι κύριοι εμπειρογνώμονες ενώθηκαν για να βρουν μια λύση ικανή να επανεκκινήσει ολόκληρο το οικονομικό σύστημα, χωρίς να χρειάζεται να αναστατώσουν τις τιμές (να τις αυξήσουν ή ακόμα χειρότερα να τις μειώσουν σημαντικά).
Πώς λειτουργεί αυτό το καινοτόμο εργαλείο για την επανεκκίνηση της ισπανικής ακίνητης περιουσίας;
Όσοι λαμβάνουν υποθήκη, θα πληρώσουν μόνο το 5% της συνολικής αξίας του ακινήτου εκ των προτέρων. Προς το παρόν, ωστόσο, απαιτείται 20% από ισπανικές τράπεζες. Και το υπόλοιπο 15%; Θα παραχωρηθεί από τις τοπικές αυτονομίες ή από την κυβέρνηση.
Τι μπορώ να πω, ένα πραγματικά μοναδικό εργαλείο, το οποίο ωστόσο δεν έχει δημιουργήσει αμφιβολίες.

Παρ 'όλα αυτά, ωστόσο, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να περιμένουμε νέες επιπτώσεις σε αυτό το ζήτημα. Από άποψη υγείας, η βελτίωση είναι εμφανής, αλλά είναι απαραίτητο να συσχετιστούν αυτά τα δεδομένα και με τα οικονομικά. Όλοι αναρωτιούνται πόσο αποτελεσματικά αυτό το εργαλείο θα φέρει, βραχυπρόθεσμα, τα ισπανικά ακίνητα στην επιφάνεια. Θυμηθείτε ότι η Ισπανία και η πόλη της Μαδρίτης έχουν επιτύχει ιδιαίτερη ορατότητα χάρη στο χαμηλό κόστος ζωής (σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο) και τις πολλές εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν τόσο η πόλη όσο και το έθνος.
Λοιπόν, θα κάνουν οι νέοι αυτήν την ευκαιρία να επενδύσουν σε ισπανικά ακίνητα παρά την πανδημία; Ελπίζουμε ότι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι θετική. Εν τω μεταξύ, θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τα παγκόσμια ακίνητα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB