Υπνοδωμάτιο: απαραίτητο αλλά μοναδικό

Το 2020 εγκαινιάστηκε τελικά και μαζί με τις νέες τάσεις που κάνουν το σπίτι μας μοναδικό. Συζητήσαμε συχνά θέματα που σχετίζονται με την εγχώρια βελτίωση. Η ανακαίνιση του σπιτιού σας δεν είναι ποτέ εύκολη, ειδικά αν θέλετε να ακολουθήσετε τη μόδα της στιγμής. Είναι καλύτερα να επιμείνετε σε νέες τάσεις ή να παραμείνετε αγκυροβολημένοι στο δικό σας στυλ; Η απάντηση μπορεί να είναι αμφίθυμη.

Πράγματι, στην πραγματικότητα είναι. Για να εξηγήσετε καλύτερα πώς είναι δυνατόν να συγκλίνετε το στυλ σας με τα τελευταία νέα της αγοράς, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν μικρό οδηγό. Γρήγορα, συγκεντρώσαμε τις κύριες τάσεις του 2020 σε ένα από τα πιο αγαπημένα δωμάτια. Χαλάρωση: το υπνοδωμάτιο. Έτσι, οπλίστε τον εαυτό σας με ένα στυλό και χαρτί για να γράψετε τα τελευταία νέα!

Η πρώτη συμβουλή που σας δίνουμε είναι να ακολουθήσετε τα οικόπεδα. Το 2020 είναι το έτος των εναλλασσόμενων οικοπέδων. Έτσι επιλέξτε διαφορετικά υφάσματα για να δημιουργήσετε περισσότερη δυναμική. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας. Το 2020 είναι η χρονιά της χρωματικής ελευθερίας. Αλλά οι μόδες δείχνουν ισχυρούς αλλά ισορροπημένους συνδυασμούς. Οι ασπρόμαυρες είναι ιδανικές για τη διατήρηση καθαρών και αρμονικών γραμμών. Αλλά είστε πολύ ελεύθεροι να απομακρυνθείτε από αυτή την ισορροπημένη διάθεση. Μετά από όλα, το υπνοδωμάτιο είναι το περιβάλλον σας '' zen ''.

Ένα δεύτερο στοιχείο που έχουμε ήδη εξετάσει και που δεν φαίνεται να θέλει να εγκαταλείψει ακόμα το 2020 είναι το πιο περιζήτητο στυλ ποτέ: vintage. Για τους λάτρεις των προηγούμενων ετών που έχουν κάνει την ιστορία, ακριβώς τη δεκαετία του '50 και του '60, θα είναι μια ανακούφιση. Η κομψότητα σε συνδυασμό με εικονικές γραμμές θα επιστρέψουν. Πώς να εφαρμόσετε αυτό το στυλ δεξιά στην κρεβατοκάμαρα; Προτιμούνται τα ανοιχτά χρώματα, για να τα συνδυάσετε τέλεια με ξύλινα έπιπλα. Το λείο πάτωμα του σκυροδέματος θα περάσει καλά με τους απλούς πίνακες, που θα δώσουν την τάξη και τη φρεσκάδα στο περιβάλλον. Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μια βασική συμβουλή. Τα τραπέζια, ένα must-have από τη δεκαετία του 1960, μπορούν εύκολα να χρησιμεύσουν ως κομοδίνα.

Εάν, από την άλλη πλευρά, η ιδέα σας για ένα υπνοδωμάτιο είναι αυτή ενός εντελώς ξένο περιβάλλον από το υπόλοιπο του σπιτιού, όπου μπορείτε να το αποσυνδέσετε, η λύση είναι η εξής: το κάνει ένα σπα.
Όχι, δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσετε μια πισίνα για να έχετε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Αυτό που προτείνει η μόδα για το 2020 είναι η χρήση συρόμενων θυρών (εάν ανοίγουν στο μπαλκόνι έχουν προστιθέμενη αξία) και αξιοποιούν στο έπακρο το φως. Οι ελαφριές κουρτίνες θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε ένα περιβάλλον αποσπασμένο από τα άλλα, αλλά ταυτόχρονα να αντικατοπτρίσετε το φως. Λευκό λευκό και ακόμα λευκό! Αυτό είναι το χρώμα που κυριαρχεί! Η κουλτούρα Zen δεν θα είναι ποτέ τόσο εύκολο να επιτευχθεί!

Εν κατακλείδι, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα ελάχιστο και νηφάλιο στυλ, ανεξάρτητα από το στυλ σας. Οι μόδες αλλάζουν διαρκώς, και η διατήρηση ενός λιγότερο επεμβατικού στυλ θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το δωμάτιό σας στα τελευταία νέα!
Και εσείς, ποιο ύφος του 2020 θα επιλέξετε;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB