Τεχνολογία και ακίνητα: καινοτόμες κλειδαριές

Αρκετές φορές, στην πύλη μας, μοιραστήκαμε νέα σχετικά με το πώς η τεχνολογία άλλαξε ριζικά την ακίνητη περιουσία. Ο κοινός παρονομαστής που υπάρχει στις διάφορες ειδήσεις δίνεται από τη μεγάλη βελτίωση που επιφέρει οι τεχνολογικές καινοτομίες στη ζωή όλων μας. Βελτίωση όχι μόνο από άποψη στέγασης, αλλά και από άποψη ποιότητας ζωής και ψυχικής και σωματικής ευεξίας. Από αυτή την άποψη, ξέρατε ότι η αίσθηση ασφάλειας που γίνεται αντιληπτή στο σπίτι κάποιου επηρεάζει θετικά τη διάθεσή μας;
Αλλά πώς μπορούμε να το παρακινήσουμε; Λοιπόν, σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα πραγματικά καινοτόμο, αλλά όχι τόσο πρόσφατο, στοιχείο που θα σας εγγυηθεί μεγαλύτερη ψυχολογική και πρακτική ασφάλεια.

Στην πραγματικότητα, οι σημερινοί πρωταγωνιστές είναι έξυπνες κλειδαριές. Πόσες φορές έχετε αφήσει το σπίτι με την αμφιβολία ότι δεν έχετε κλείσει την πόρτα; Ή, σε ακόμη πιο σοβαρές περιπτώσεις, έχοντας ξεχάσει τα κλειδιά; Περιττό να πούμε, αυτά τα θέματα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Αλλά μέσω έξυπνων κλειδαριών, το σπίτι σας θα αποκτήσει διπλή αξία. Το καθαρά οικονομικό, και πάνω απ 'όλα αυτό που σχετίζεται με το αίσθημα γαλήνης που θα ζήσετε.
Λοιπόν, πώς διαχειρίζεστε τις έξυπνες κλειδαριές; Εάν μιλάμε για έξυπνη ζωή, μπορούμε να αναφέρουμε μόνο τα κινητά μας τηλέφωνα. Επομένως, αρκεί να εγκαταστήσουμε την κατάλληλη εφαρμογή στο smartphone μας για να έχουμε τον έλεγχο των οικιακών θυρών.

Γιατί όμως να επιλέξετε αυτές τις έξυπνες συσκευές; Πρώτα απ 'όλα να επικεντρωθεί στην πρακτικότητα. Όχι μόνο αυτό. Η καινοτομία που προσφέρεται από τις τελευταίες έξυπνες κλειδαριές στην αγορά δίνεται από τη δυνατότητα αυτο-κλειδώματος των ίδιων των θυρών.
Αφού επιλέξετε ένα επεξεργάσιμο χρονικό διάστημα, όποτε αποφασίσετε να ορίσετε ένα συνολικό κλείσιμο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο επιλογές. Εισαγάγετε έναν κωδικό αναγνώρισης που μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό ή ρυθμίστε την αυτόματη αναγνώριση κεντρικού υπολογιστή. Και στις δύο περιπτώσεις, μιλάμε για συστήματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά έχουν ξεπεράσει το τρομακτικό εμπόδιο της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των βιομετρικών δεδομένων.

Αυτό καθιστά αδύνατη την παραβίαση ενός συστήματος που είναι προφανώς αδιάβροχο! Μια πραγματικά ανεκτίμητη ασφάλεια, δεδομένου ότι ζούμε συνεχώς στον Ιστό και ότι τα δεδομένα μας θα μπορούσαν να παρεκταθούν.

Μια πραγματικά σημαντική καινοτομία, που σηματοδοτεί ένα αποφασιστικό βήμα στην προσπάθεια, η οποία έχει πλέον γίνει απαραίτητη, να μετατρέψει το σπίτι κάποιου σε έξυπνο. Από όλες τις απόψεις Δεν μιλάμε για απλό αυτοματισμό σπιτιού, αλλά για μια θεμελιώδη ένωση μεταξύ του ιδιοκτήτη του σπιτιού και της ασφάλειάς του. . Όπως καταφέρατε να καταλάβετε, η σχέση μεταξύ της ευημερίας σας και της βελτίωσης των τειχών στο σπίτι όπου ζείτε συνδέεται με μια διπλή πλοκή.

Ωστόσο, αναμένονται νέα νέα από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αδιαμφισβήτητοι ηγέτες στον οικιακό αυτοματισμό και στις έξυπνες πόλεις. Αλλά μέχρι τότε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να διαβάζετε τις ειδήσεις μας, πάντα στην πύλη Realigro

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB