Νέο φως στις προσόψεις: το νέο πρέπει να έχει

Η ανακατασκευή του σπιτιού είναι ένα πραγματικά απαιτητικό έργο. Συχνά θεωρείται ότι, για να μπορέσετε να το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο, πρέπει να επενδύσετε ένα κεφάλαιο. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι έτσι. Αλλά δεν χρειάζεται πάντα να φτάσουμε τόσο μακριά. Απλά δώστε το σωστό φως. Λοιπον ναι. Όλα έχουν να κάνουν με το φως, σύμφωνα με ειδικούς. Η καινοτομία εξαντλείται τόσο ως προς το σχεδιασμό όσο και ως πραγματική μόδα. Γιατί, λοιπόν, μπορούμε να εγκαινιάσουμε τον μίνι οδηγό μας με βάση ακριβώς τη σημασία του φωτός και, πάνω απ 'όλα, πώς είναι θεμελιώδες να εκσυγχρονιστεί η πρόσοψη του σπιτιού. Μπορούμε λοιπόν να ξεκινήσουμε!

Υπάρχουν πολλά κίνητρα που έχουν εγκριθεί στις διάφορες χώρες της ΕΕ για τη διευκόλυνση της ανάπλασης ενός ακινήτου. Δίνοντας μεγάλη σημασία σε έναν φωτισμό που μπορεί να είναι και λειτουργικός αλλά και κατάλληλος για τη δομή αναφοράς.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα οφέλη που σχετίζονται με την εγκατάσταση συστημάτων φωτισμού έξω από το σπίτι μας.
Θυμόμαστε, σε πρώτη φάση, ότι το φως παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή όλων μας. Ο φωτισμός λοιπόν δεν αρκεί μόνο στους προβολείς. Είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά και τι θα φωτίσετε, αλλά πάνω απ 'όλα ποιες πηγές φωτός είναι κατάλληλες για το σκοπό αυτό. Μια επίπονη εργασία, η οποία ωστόσο μπορεί να επιλυθεί με ένα σύντομο μάθημα φωτισμού!

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φωτός, οι οποίοι χωρίζονται ανάλογα με τη θερμοκρασία χρώματος. Η μονάδα αναφοράς αντιπροσωπεύεται από βαθμούς Kelvin, οι οποίοι ποικίλλουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχει σημειωθεί ότι το ανθρώπινο μάτι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε αυτές τις χρωματικές αλλαγές, κυρίως επειδή επιτρέπει στον εαυτό του να επηρεάζεται από αυτές τις αλλοιώσεις με εξαιρετική ευκολία. Υπάρχουν ζεστά και κρύα φώτα που τείνουν να έχουν πιο μαλακό ή σκληρότερο αποτέλεσμα από τους τοίχους που χτυπούν. Πώς να ενεργήσετε; Εάν το σπίτι σας έχει ιδιαίτερα γωνιακούς τοίχους εξωτερικά, θα ήταν σκόπιμο να τα μαλακώσετε με ζεστά φώτα μακριά από τον τοίχο αναφοράς. Αντίστροφα, για να δώσετε περισσότερο χαρακτήρα σε μια ελαφρώς γωνιακή και πολύ αρμονική δομή, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα πιο κρύο φως που μπορεί να ενισχύσει τις καμπύλες της δομής.

Όχι μόνο. Για να είμαστε σε θέση να συμβαδίζουμε με τους καιρούς, είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε τη στενή οργάνωση του λαμπτήρα και να προσεγγίσουμε το σχεδιασμό. Αναλυτικά, όπως ανέφεραν πολλοί ειδικοί στον κλάδο, δίνεται μια καμπή από τα κλασικά κανάλια φωτός. Τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, τα κανάλια φωτός επιτρέπουν ομοιογενή και μοντέρνο φωτισμό, ο οποίος δεν θέτει σε κίνδυνο τα στοιχεία που υπάρχουν έξω αλλά πάνω απ 'όλα μέσα στο σπίτι. Τοποθετημένο πάνω από οποιοδήποτε έπιπλο, το κανάλι του φωτός θα φωτίζει το σπίτι σας με απαλό τρόπο. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τη χρωματική απόχρωση που σας ταιριάζει καλύτερα, δεδομένης της λιχουδιάς που θα χαρακτηρίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Για να μιλήσουμε για απλούς αριθμούς, θυμηθείτε ότι, για τις εξωτερικές προσόψεις, η συνιστώμενη σκιά είναι περίπου 2400k-3000k. Όλα με τις κατάλληλες εξαιρέσεις!

Είστε έτοιμοι να εκσυγχρονίσετε το σπίτι σας με αυτήν τη νέα τάση;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB