Αναγέννηση σε 12 μήνες για την Ευρώπη

Δυστυχώς οι εφημερίδες μιλούν καθαρά. Η κατάσταση στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο είναι πραγματικά κρίσιμη. Το Covid-19 μετατρέπει κυριολεκτικά την αγορά και συχνά, όπως στις χειρότερες χώρες που πλήττονται, και την οικονομία. Υπάρχει μια μετατροπή των οικονομικών δραστηριοτήτων που συχνά υποχωρούν για να δημιουργήσουν περιθώρια για την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

 Σε όλα αυτά, ωστόσο, είναι σωστό να κατανοήσουμε ποιες είναι οι πιθανότητες οικονομικής ανάκαμψης σε κάθε χώρα και, κυρίως, πόσα αποτελέσματα μπορεί να επιτευχθούν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους κύριους οικονομολόγους, η ακίνητη περιουσία εξακολουθεί να έχει ένα πιθανό περιθώριο ανάκτησης, που αντιπροσωπεύεται από τους επόμενους 12 μήνες. Μια απάντηση λοιπόν σε μια ανοικτή ερώτηση, την οποία είχαμε εξετάσει σε έναν από τους προηγούμενους οδηγούς μας. Πώς θα καταφέρουμε λοιπόν να επιστρέψουμε σε μια σταθερή κατάσταση στην Ευρώπη;

Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε πλήρως την κατάσταση. Το 75% των επαγγελματιών ακίνητης περιουσίας αναμένουν θετικές επιδόσεις. Πώς γίνεται τόσο αισιόδοξος σε μια πραγματικότητα που αντ 'αυτού ονομάζεται παγκόσμια πανδημία; Όλα προέρχονται από ένα απλό ερωτηματολόγιο που διοχετεύεται σε εμπειρογνώμονες ακινήτων και οικονομολόγους του τομέα.

Περίπου το 90% των εργαζομένων στον ευρωπαϊκό τομέα των ακινήτων εργάζονται τώρα μέσω του έξυπνου τρόπου εργασίας. Μια καινοτόμος φόρμουλα χρησιμοποιείται για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η οποία ωστόσο φαίνεται να έχει δώσει νέο ορίζοντα σε όρους εργασίας. Το ίδιο γεγονός αναφέρει ότι σήμερα, ο δείκτης ανταγωνιστικότητας της εργασίας και η τόνωση της βελτίωσης έχουν αυξηθεί, φθάνοντας σε επτά βαθμούς σε μια κλίμακα που κυμαίνεται από 0 έως 10.

Παρά την αδιαμφισβήτητη επιβράδυνση που προκλήθηκε από τον Coronavirus και τις πρώτες ημέρες προσαρμογής σε αυτές τις νέες καταστάσεις εργασίας, η αγορά ακινήτων φαίνεται να αλλάζει απλά το σχήμα.

Είμαστε σίγουροι - σύμφωνα με όσα απελευθερώθηκαν από τους οικονομολόγους - επειδή δεν έχει σημειωθεί ακόμη πλήρης παύση των επενδύσεων ή των συναλλαγών. Η οικοδόμηση της ευρωπαϊκής αγοράς ακινήτων παραμένει ανοικτή και όχι σε φάση στασιμότητας.

Όσον αφορά τις μελλοντικές προβλέψεις για τις επιδόσεις της διεθνούς αγοράς ακινήτων, οι σταθμισμένες απαντήσεις ήταν οι εξής, λόγω της μακροπρόθεσμης οικονομικοοικονομικής ανάλυσης.

- 1% των οικονομολόγων δήλωσαν ότι είναι αισιόδοξοι σε (θετικές) επιδόσεις της αγοράς ακινήτων τις επόμενες 90 ημέρες
- Βρίσκουμε την ίδια αξία σε χρονικό ορίζοντα περίπου έξι μηνών
- 21% των ερωτηθέντων, από την άλλη πλευρά, δηλώνουν ότι είναι εξαιρετικά αυτοπεποίθηση εάν εξετάσουμε μια χρονική περίοδο που θα λήξει στα τέλη του 2020.


Και οι εμπειρογνώμονες ακινήτων;

Για αυτούς ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό αισιοδοξίας! Ας μιλήσουμε για το 38%! Σημαντική αξία που αποδίδει στην πραγματική ανάκαμψη στον τομέα.

Αν και δεν υπάρχει έλλειψη ανησυχιών, η κατάσταση είναι καλή. Θα υλοποιηθεί μια αρχική παγκόσμια οικονομική ύφεση η οποία, ωστόσο, θα οδηγήσει σε γενική ισοπέδωση.
Κατά συνέπεια, αναμένεται πραγματική βελτίωση της κατάστασης. Εν τω μεταξύ, θα σας ενημερώνουμε πάντα στην πύλη μας.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB