Οικιακός αυτοματισμός στον κήπο: η καινοτομία της εξοικονόμησης

Η αποταμίευση έχει πλέον γίνει ένα σημαντικό στοιχείο στην επιλογή ενός ακινήτου. Και όχι μόνο. Εξετάζουμε επίσης την πράσινη πτυχή των πιθανών επιλογών ενός ακινήτου και, γενικά, της επίπλωσης. Ο κήπος επίσης δεν εξαιρείται από αυτήν τη διαδικασία επιλογής. Ειδικά μετά την περίοδο Covid. Ειδικά με την ανεξέλεγκτη τεχνολογική καινοτομία.

Σήμερα έχουμε εστιάσει την προσοχή μας σε ένα στοιχείο που πιθανότατα θα εμπίπτει στον πυρήνα κάθε ιδιοκτησίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαμε πλέον να κάνουμε χωρίς αυτό. Μετά από αυτήν την περίοδο, στην οποία ο κήπος και οι ανοιχτοί χώροι έχουν αποκτήσει μεγάλη προβολή και σημασία στη διεθνή σκηνή, είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε με κάθε κόστος για να τα καταστήσουμε πιο έξυπνα και φιλικά προς το περιβάλλον. Έτσι, σήμερα, όπως θα μπορούσατε να μαντέψετε από τον τίτλο, θα μιλήσουμε για τον αυτοματισμό του σπιτιού στον κήπο.

Και τότε, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να δοκιμάσουμε αυτήν την πραγματικά διακριτική καινοτομία στη διαδικασία επιλογής του σπιτιού μας!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, γενικά, η τεχνολογική αγορά βρίσκεται πάντα σε αναταραχή. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκδόσεών μας, κατέστη δυνατή η ανάλυση του τρόπου με τον οποίο άλλαξε η δομή των σπιτιών. Και με αυτό επίσης οι επιλογές των επενδυτών. Σπίτια που φωτίζονται αυτόματα, θερμικές προσόψεις και έξυπνες τεχνολογίες που ισχύουν για συστήματα ασφαλείας. Εν ολίγοις, θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε επ 'αόριστον, αλλά προτιμούμε να σταθούμε σε έξυπνες συσκευές κήπου. Πρώτον, τα συστήματα άρδευσης. Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά τα συστήματα ως δομές που δημιουργήθηκαν μόνο για μεγάλες περιοχές που προορίζονται για τη γεωργία.

Με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Covid, στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι αποφάσισαν να δημιουργήσουν χώρους πρασίνου στους μικρούς χώρους που είχαν στη διάθεσή τους. Αλλά ακόμη και εκείνοι που έχουν μια πολυάσχολη ζωή πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αφιερωθούν σε αυτό το χόμπι χωρίς να ξοδέψουν πάρα πολλά. Εξ ου και η ιδέα. Εφαρμόστε οικιακό αυτοματισμό στην κηπουρική, για να διαχειριστείτε φυτά ακόμη και από απόσταση. Και πάνω απ 'όλα, ορίζοντας χρονοθυρίδες. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι δυνατή η ρύθμιση διαφορετικών παραμέτρων μέσω του smartphone. Οι οποίες :
- Θερμοκρασία νερού
- Δοσολογία σύμφωνα με τις κλιματολογικές συνθήκες
- Κλείσιμο και άνοιγμα εγκαταστάσεων με βάση χρονικά διαστήματα
- Επιλέξτε διαφορετικά τις περιοχές που προορίζονται για άρδευση

Με λίγα λόγια, με ένα μόνο κλικ, θα αποφύγετε περιττά απορρίμματα και πάνω απ 'όλα θα καταστρέψετε τα φυτά λόγω έλλειψης φροντίδας και αφοσίωσης.
Και τι γίνεται με την εξοικονόμηση; Μιλάμε για σημαντική εξοικονόμηση, αν θεωρήσουμε ότι η αυτορρύθμιση σάς επιτρέπει να αποφύγετε το 50% του κόστους και να καταναλώνετε 30% λιγότερο νερό. Επιπλέον, είναι δυνατόν να παρακολουθείτε τα πάντα μέσω περιοδικών αναφορών που θα στέλνει το ίδιο σύστημα στο τηλέφωνο που χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση όλων.

Ένα πλήρες σύστημα το οποίο, σύμφωνα με τους ειδικούς, αντιπροσωπεύει μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του αυτοματισμού σπιτιού. Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις αυτής της νέας τεχνολογίας; Χωρίς δυνατότητα άμεσης απάντησης, σας συμβουλεύουμε να μείνετε συντονισμένοι στην πύλη μας! Νέα εστίαση στην ακίνητη περιουσία κάθε μέρα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB