Κλιματική αλλαγή: το σημείο καμπής στην Αυστραλία

Ποιος είπε ότι τα ακίνητα δεν μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής;
Λοιπόν, τα νέα για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα αφορούν ακριβώς το πώς μια αυστραλιανή εταιρεία έχει κάνει τα ακίνητά της πιο βιώσιμα. Βοηθώντας αντανακλαστικά στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής! Είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα; Έτσι, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη στήλη μας σήμερα! Σήμερα θα σας μεταφέρουμε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Συγκεκριμένα στο προάστιο του Wilton.

Μάλιστα, ανακοινώθηκε μια νέα πρωτοβουλία, η οποία προβλέπει την εξάλειψη των σκοτεινών σκεπών από τα σπίτια. Αυτό στην πραγματικότητα θα συμβάλει, όπως εξηγείται στις ακόλουθες γραμμές, στην εξάλειψη της απορρόφησης θερμότητας. Η περιοχή αναφοράς, στην πραγματικότητα, είναι γνωστή για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες της, συχνά κοντά στους 50 ° C στις πιο ζεστές εποχές. Εξαλείφοντας τα πιο σκούρα χρώματα, ακριβώς στις στέγες, θα είναι δυνατό να αποφευχθεί η υπερβολική απορρόφηση θερμότητας που, χρόνο με τον χρόνο, προκαλεί σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας σε όλη την περιοχή. Αλλά το νέο νομοσχέδιο σίγουρα δεν σταματά εκεί! Είναι σίγουρα πιο περίπλοκο και αρθρωτό. Ας μάθουμε περισσότερα!

Και πάλι για να ενθαρρυνθεί τόσο η ακίνητη περιουσία όσο και η προστασία του περιβάλλοντος περιβάλλοντος και οι ατμοσφαιρικές συνθήκες, εξετάζονται περαιτέρω παράμετροι. Όπως, για παράδειγμα, αυτή της παροχής χώρων πρασίνου. Αναλυτικά, δημιουργώντας πραγματικούς διαδρόμους δέντρων ανάμεσα σε νέα κτίρια και προϋπάρχοντα. Επίσης, δεν λείπουν οι πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τη δημιουργία νέων κατοικιών. Πάντα με σκοπό την καταπολέμηση της μείωσης της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση IPCC για το κλίμα, οι θερμοκρασίες στην Αυστραλία αυξήθηκαν κατά 1,4 ° C. Το μέγιστο όριο σχετικά με τις συμφωνίες του Παρισιού ήταν 1,5 ° C. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υπέρβαση αυτού του επιπέδου θα έθετε πραγματικά σε κίνδυνο ολόκληρη την περιοχή. Για να μην επιτευχθεί αυτό το καταστροφικό αποτέλεσμα, ήταν αναμφίβολα απαραίτητο να υιοθετηθούν αυτά τα νέα μέτρα. Αλλά η πόλη του Wilton δεν ήταν σίγουρα η πρώτη που ανέλαβε αυτές τις πρωτοβουλίες που ορίστηκαν ως "δροσερή στέγη".

Εδώ και αρκετό καιρό, ένα πρόγραμμα που στοχεύει στη μείωση των θερμοκρασιών εγκαινιάζεται επίσης στη Νέα Υόρκη. Σε αυτή την περίπτωση, οι λόγοι είναι περισσότερο από προφανείς, δεδομένου του μεγέθους της μητρόπολης.

Γιατί όμως τότε να επιλέξω να χρησιμοποιήσω πιο ανοιχτά χρώματα για τις στέγες των σπιτιών; Η απάντηση βρίσκεται στους επιστημονικούς νόμους που, σε αυτή την περίπτωση, συνδυάζονται με αυτούς της μελέτης του χρώματος. Αρκεί να πούμε ότι στα πιο ζεστά μέρη του κόσμου, τα περισσότερα σπίτια είναι εντελώς λευκά. Αυτό συμβαίνει επειδή το λευκό χρώμα σε αντίθεση με το μαύρο χρώμα (το οποίο προσελκύει φυσικά το φως, άρα και τη θερμότητα) είναι σε θέση να αντανακλά όλη τη θερμότητα που ως εκ τούτου δεν απορροφάται. Μη μεταβολή των θερμοκρασιών του περιβάλλοντος. Αλλά και μέσα στο ίδιο το κτίριο!
Περίεργο ως φαινόμενο, σωστά; Ποιος ξέρει πόσο αυτή η πρωτοβουλία θα μπορέσει να μειώσει τη θερμοκρασία και να τη διατηρήσει κάτω από το καθορισμένο όριο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό και πολλές άλλες ειδήσεις που σχετίζονται με ακίνητα, τότε… μείνετε μαζί μας! Κάθε μέρα, στο Realigro, θα σας δίνουμε όλα τα πιο ιδιαίτερα νέα σχετικά με τον τομέα μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB