Ένα ανακυκλωμένο σπίτι: σούπερ πράσινο!

Μέχρι τώρα ξέρετε. Εμείς στο Realigro ψάχνουμε πάντα για πραγματικά εκπληκτικά νέα. Για να σας κάνει να κάνετε μια πραγματική πλήρη εμβάπτιση στη διεθνή αγορά ακινήτων. Σε όλες τις μορφές του. Λόγος για τον οποίο, ακόμη και σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε ένα σούπερ ειδήσεις μαζί σας. Ίσως το πιο εμβληματικό, καθώς είναι ένα παράδειγμα του πώς η πράσινη ζωή γίνεται μια πραγματική φιλοσοφία της ζωής για πολλούς. Νέοι και ενήλικες.

Έτσι, αν θέλετε και εσείς να μάθετε περισσότερα, μπορούμε να εγκαινιάσουμε τη στήλη μας!
Πριν μπείτε στις λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το ανακυκλωμένο σπίτι πραγματικά πολύ πράσινο, είναι απαραίτητο να κάνετε ένα βήμα πίσω για να καταλάβετε τι πραγματικά σημαίνει να ζείτε πράσινο. Στην καθημερινή ζωή, ο καθένας μας εκτελεί άπειρες ενέργειες που μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά σημαίνει ότι προσπαθούμε να παρακολουθούμε τις επιπτώσεις που απορρέουν από τις καθημερινές μας ενέργειες. Με άλλα λόγια: αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση, μην μολύνετε το περιβάλλον και μειώστε τη χρήση αυτών των μη βιοαποικοδομήσιμων υλικών.
Με βάση τα παραπάνω, δεν προκαλεί έκπληξη πώς το σπίτι που πρόκειται να περιγράψουμε μπορεί να είναι το μέγιστο επίτευγμα αυτών των στόχων.
Αλλά ας φτάσουμε στην καρδιά αυτής της στήλης. Για να μάθετε πώς μοιάζει αυτό το σούπερ ανακυκλωμένο σπίτι! Πρώτα απ 'όλα, μιλάμε για ένα «μίνι σπίτι», ένα πολύ μικρό αλλά εξαιρετικά λειτουργικό σπίτι. Μετά την αρχική έκρηξη μίνι σπιτιών, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, φαίνεται ότι αυτό το φαινόμενο συνεχίζει να αυξάνεται! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός από το ότι είναι αισθητικά ευχάριστο, αυτό το μίνι σπίτι διαθέτει επίσης τροχούς. Εν ολίγοις, εξαιρετικά λειτουργικό!

Μα που ειναι? Ποιος το συνέλαβε;

Το εν λόγω σπίτι είναι μια παλιά κινητή καμπίνα, που βρίσκεται στην Πενσυλβάνια. Ο δημιουργός του έργου, Cody Makarevitzn ήθελε να δημιουργήσει την πρώτη οικονομική, κινητή και, κυρίως, οικολογικά βιώσιμη εναλλακτική λύση. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της δομής. Αν και αυτό είναι ένα μικρό σπίτι, δεν υπάρχει έλλειψη όλων των ανέσεων που μπορούν να φανταστούν. Εξοπλισμένο με ισόγειο και ημιώροφο, έχει μια τηλεσκοπική σκάλα που συνδέει την κάτω περιοχή με τον ημιώροφο. Όπου είναι, υπάρχει ένα κρεβάτι και ένας επιπλέον φεγγίτης. Εκτός από όλα τα βιώσιμα υλικά, όπως η τουαλέτα κομποστοποίησης και διάφορες ατσάλινες πλευρές, το σπίτι διαθέτει επίσης δοκάρια από έναν παλιό αχυρώνα και αντικείμενα που σώζονται από άλλα έργα. Εν ολίγοις, ένας τέλειος συνδυασμός, που εγγυάται άνεση, πληρότητα, αισθητική αλλά και οικονομία!

Σε μόλις 14 τετραγωνικά μέτρα, στην πραγματικότητα ήταν δυνατή η επανάσταση μιας παλιάς καλύβας. Και πάνω απ 'όλα, δώστε νέα ζωή σε υλικά που τώρα φαίνεται να έχουν χάσει τη λειτουργία τους.
Αλλά αυτό που κάνει αυτό το σπίτι πραγματικά ξεχωριστό είναι η πράσινη φιλοσοφία που έχει αγκαλιάσει ο δημιουργός του. Μια ανάσα φρεσκάδας, που φαίνεται να αγκαλιάζει ακόμη και τους νέους που, αναζητώντας ένα νέο σπίτι, χρειάζονται λιγότερη άνεση και περισσότερη βιωσιμότητα.

Ποιος ξέρει αν θα υπάρχουν άλλες ειδήσεις παρόμοιες με αυτές. Εμείς στο Realigro δεν μπορούμε να περιμένουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας! Πάντα εδώ, στην αγαπημένη σας στήλη!
Και εσείς, θα έχετε ποτέ ένα εξαιρετικά βιώσιμο μικρό σπίτι;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB