Αλμυρότερη κατοικία: Μανίλα στην κορυφή

Η πανδημική περίοδος που βιώνουμε έχει προκαλέσει βαθιές αλλαγές σχετικά με τα ακίνητα. Έχουμε ήδη δει πώς, σε πολλές χώρες, υπήρξε μια αλλαγή στις τιμές. Σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν απαραίτητο να τα αυξηθούν, σε άλλες να τα μειώσουν. Σε ακραίες περιπτώσεις, ήταν υποχρεωτικό να εξαλειφθούν οι ανακοινώσεις στην αγορά, προκειμένου να αποφευχθούν υπερβολικές υποτιμήσεις. Βάσει αυτής της κάπως συγκεχυμένης κατάστασης, προέκυψαν ορισμένες πραγματικότητες, αξίζει να αναφερθούν.

Στη σημερινή στήλη, θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε ποιες πόλεις ξεχώρισαν για τη σημαντική αύξηση των τιμών των ακινήτων. Μια γρήγορη, απλή και διαισθητική ανάγνωση. Απαραίτητο για όσους θέλουν να προσεγγίσουν τη διεθνή αγορά ακινήτων. Αγαπητοί αναγνώστες, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να εγκαινιάσουμε τη στήλη μας σήμερα! Ας αρχίσουμε!
Είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε από μια υπόθεση. Αν και στην εισαγωγή μας δηλώσαμε ότι έχουν εφαρμοστεί διάφοροι οικονομικοί ελιγμοί για την αύξηση των ακινήτων από την κρίση, στις περισσότερες περιπτώσεις, προτιμήθηκε η αύξηση των τιμών παρά η μείωση τους.

Υπάρχει λόγος για ρυθμό ανάπτυξης που κυμαίνεται μεταξύ 4 και 5% ετησίως. Έτσι, το γεγονός είναι το εξής: Ο Covid έχει δείξει πόσο ανθεκτικές πόλεις μπορεί να είναι.
Προφανώς, η αύξηση των τιμών ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για τη μείωση των επιτοκίων στις κύριες πόλεις, την ενθάρρυνση νέων φορολογικών κινήτρων και την εφαρμογή κυβερνητικών πολιτικών με στόχο την αναβίωση της εθνικής οικονομίας. Αλλά ας δούμε μαζί ποιες πόλεις ήταν οι πρωταγωνιστές.
Πρώτα απ 'όλα, Μανίλα. Η πόλη των Φιλιππίνων γνώρισε τρομερή αύξηση των τιμών. Στην πραγματικότητα, μιλάμε για 35% περισσότερο από ό, τι στην τελευταία έρευνα. Μια σημαντική διαφορά, η οποία θα μπορούσε να αποθαρρύνει τους νέους αγοραστές να βυθιστούν στις τοπικές ομορφιές. Ή μήπως όχι. Ξέρετε, πόσο υπέροχα είναι αυτά τα μέρη, είναι δύσκολο να μην παραδοθείτε στον πειρασμό!
Οι τουρκικές πόλεις Σμύρνη, Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη ακολουθούν την κατάταξή μας. Με ρυθμούς αύξησης των τιμών κατά 28, 27 και 26 τοις εκατό αντίστοιχα, παρακάμπτουν την πολύ κρύα Αγία Πετρούπολη, η οποία κατέγραψε «μόνο» + 19%. Είναι προφανές ότι η αύξηση που παρατηρείται στις διάφορες μητροπόλεις παίρνει περισσότερο ή λιγότερο αξία ανάλογα με το προϋπάρχον κόστος ζωής στο ίδιο το έθνος. Επομένως, κάθε αποτέλεσμα πρέπει να σταθμίζεται σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα. Θέλετε να μάθετε περισσότερα σωστά; Λοιπόν, αν είστε περίεργοι, θα αποκαλύψουμε την πόλη που έχει δει τις τιμές της να πέφτουν.

Για να αποδείξουμε το γεγονός ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει πραγματική ισορροπία μεταξύ παραγόντων, κατά την ανάλυση δεδομένων όπως αυτά. Θα σας εκπλήξει όταν γνωρίζετε ότι το Ντουμπάι ανέφερε -8 ποσοστιαίες μονάδες. Μια τόσο πλούσια πραγματικότητα αποφάσισε στην πραγματικότητα να μειώσει τις τιμές της αγοράς. Ο λόγος αυτής της απόφασης; Σύμφωνα με ειδικούς, λόγω του στενού εύρους των επενδυτών που, τα τελευταία χρόνια, μειώνεται όλο και περισσότερο. Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί είναι αυτό που σχετίζεται με την Ισπανική Μαδρίτη, η οποία παρέμεινε αμετάβλητη όσον αφορά τις τιμές όπως το Ρίο ντε Τζανέιρο.
Εάν αυτή η στήλη σας ενδιέφερε, σας συνιστούμε να ανακαλύψετε τις νέες που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Αλλά επίσης ρίξτε μια ματιά στα προηγούμενα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB