Ρεκόρ ΗΠΑ: μια άνευ προηγουμένου ακίνητη περιουσία

Μετά από μια πραγματικά δύσκολη χρονιά που έχει προκαλέσει ακόμη και τις πιο ισχυρές οικονομίες, είδαμε πώς άλλαξαν τα ακίνητα με βάση τις νέες ανάγκες της αγοράς. Τα σπίτια στα πιο πράσινα προάστια είχαν μεγαλύτερη ζήτηση από αυτά σε μεγάλες μητροπόλεις. Αναδεικνύοντας έτσι μια νέα τάση που προορίζεται να παραμείνει τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που σχετίζεται με τη δημιουργία περιβάλλοντων σε συνεχή επαφή με τη γύρω φύση. Αν και οι αλλαγές ήταν συνεπώς σημαντικές, υπήρξαν κάποιες πραγματικότητες που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Στη σημερινή στήλη, όμως, θα μιλήσουμε για ένα πραγματικά ρεκόρ ακινήτων. Το αμερικάνικο. Αν και, στην πραγματικότητα, οι διάφορες δυσκολίες που σχετίζονται με την πανδημία έκτακτης ανάγκης δεν έλειψαν, φαίνεται ότι η αμερικανική αγορά ακινήτων έχει ανακάμψει γρήγορα και έχει ξεπεράσει ακόμη και τα καλύτερα στατιστικά που καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και ανυπομονείτε να μάθετε γιατί η αμερικανική ακίνητη περιουσία έχει επιτύχει εκπληκτικά αποτελέσματα, είστε στο σωστό μέρος! Με εμάς να πούμε Realigro πρόκειται να κάνετε ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Υποθέτουμε ότι η αμερικανική αγορά κατοικίας βρίσκεται σε αναταραχή. Στην πραγματικότητα, τα στοιχεία του Ιουνίου μιλούν από μόνα τους. Η αύξηση του όγκου σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών στις 53 μητροπολιτικές αγορές που εξετάστηκαν. Μιλάμε για 14,2%. Ένα ενθαρρυντικό ποσοστό αν λάβουμε υπόψη τόσο την περίοδο όσο και την πραγματική εκθετική αύξηση που καταγράφεται από μήνα σε μήνα. Η μέση τιμή πώλησης έφτασε επίσης στο προηγούμενο ρεκόρ, ξεπερνώντας το κατά 4,9%. Αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε $ 336,000 σε σύγκριση με $ 320,000 που καταγράφηκαν τον Απρίλιο και επιβεβαιώθηκαν τον Μάιο.

Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των προς πώληση κατοικιών (και πάλι σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες). Η προσφορά, ωστόσο, στην πολυπλοκότητά της, από την άλλη πλευρά, παρέμεινε κάτω από τα επίπεδα του Ιουνίου 2020, καταγράφοντας 37,5% λιγότερο. Είναι επομένως δυνατό να δούμε πώς όλα αυτά τα δεδομένα επιβεβαιώνουν μια θετική τάση που χαρακτηρίζει την αμερικανική αγορά ακινήτων. Αλλά ας μπούμε σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες προσπαθώντας να κατανοήσουμε την ταχύτητα πώλησης ενός ακινήτου στην Αμερική. Το 2021, ο μέσος όρος ημερών που δαπανώνται για την αγορά ενός ακινήτου έφτασε 24. Η μείωση του μέσου όρου του Μαΐου και του Ιουνίου του 2020, με τέσσερις ημέρες. Αυτό καθιστά επίσης να κατανοήσουμε πόσο η ανάγκη να αγοράσουν ακίνητα, παρά την αύξηση των τιμών, είναι ισχυρή σε δυνητικούς επενδυτές.

Μετά από μια εξαιρετικά αποθαρρυντική περίοδο από διάφορες απόψεις, αυτό είναι το σαφές μήνυμα για το πώς ένας τομέας, ο τομέας των ακινήτων, μπορεί ακόμη και να γίνει η κινητήριος δύναμη σε μια εθνική οικονομία. Δεν είναι γνωστό πόσο θα συνεχιστεί αυτή η τάση με την πάροδο του χρόνου και πόσο πάνω από όλα θα είναι σε θέση να ακολουθήσει αυτή τη θετική τάση. Αυτό που ελπίζουμε είναι ότι αυτό μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι μιας εξαιρετικά ευημερούσας περιόδου όχι μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά για όλα τα άλλα έθνη και επενδυτές που έρχονται σε επαφή με αυτές. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό και πολλά άλλα θέματα που σχετίζονται με τη διεθνή ακίνητη περιουσία, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να μείνετε συντονισμένοι με τη στήλη μας. Κάθε μέρα θα σας δίνουμε όλες τις τελευταίες ειδήσεις που σχετίζονται με αυτόν και πολλούς άλλους τομείς που ασχολούνται με την ακίνητη περιουσία.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB