5 Κοινή λάθη αγορά Αρχική Αγορά Πολλά Πρώτη φορά Αγοραστές

Όσο σκληρό είναι να πιστεύεις, μαθαίνεις από τα λάθη σου. Πώς υποτίθεται ότι πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε αν δεν το έχετε κάνει ή δεν το έχετε βιώσει πριν; Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθουν και τόσα πολλά καθήκοντα για να ολοκληρωθεί όταν πρόκειται για την αγορά ενός σπιτιού. Είτε πρόκειται για το πρώτο σας σπίτι είτε για μια άλλη ιδιοκτησία - η διαδικασία είναι συνήθως η ίδια. Σκεφτείτε τα πάντα που έρχονται με την αγορά ενός ακινήτου.

Οι ώρες με τις ώρες που χρειάζεται για να βρείτε μερικά σπίτια που είναι δυναμικά. Ρυθμίστε τα πάντα με τους κτηματομεσίτες, κρατήστε ραντεβού για να περάσετε από τα μέρη, να βάλετε την προσφορά, να την αξιολογήσετε, να κάνετε μια επιθεώρηση στο σπίτι, την ασφάλιση τίτλου, να αναφέρετε συμβόλαια, να πληρώσετε στεγαστικά δάνεια κ.λπ. δεν είναι καμία κατάπληξη πολλοί αγοραστές πρώτης φορά τείνουν να κάνουν λάθη.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πέντε κοινά λάθη που έχουν αρχικά οι αγοραστές για πρώτη φορά.

1. Έχοντας πίστη στις λεκτικές συμφωνίες Είναι πάντα καλό να έχουμε εμπιστοσύνη γιατί χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει σχέση. Όλοι αξίζουν το όφελος της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές για μεγάλες καταστάσεις, η εμπιστοσύνη δεν το κόβει πάντα. Οι λεκτικές συμφωνίες είναι καλές, αλλά ο πωλητής δεν κρατά πάντα το λόγο αν κάποιος είναι πρόθυμος να τους δώσει περισσότερα χρήματα για την περιουσία τους. Τα χρήματα συνήθως κερδίζουν, έτσι ώστε η προφορική συμφωνία που μόλις κάνατε - δεν ισχύει πλέον εάν ο πωλητής θα λάβει περισσότερα κεφάλαια. Είναι πάντα σημαντικό να υπογράφετε γραφειοκρατία για να βεβαιωθείτε ότι έχετε σφραγίσει τη συμφωνία.

2. Παράκαμψη της αρχικής επιθεώρησης κατ 'οίκον Ορισμένοι αγοραστές αποφασίζουν να μην πάρουν έναν επιθεωρητή στο σπίτι για να επιθεωρήσουν το πιθανό σπίτι τους, επειδή δεν υπάρχουν εμφανή προβλήματα που μπορούν να δουν ή να ενημερωθούν. Αυτό είναι όπου συμβαίνουν τα προβλήματα επειδή μερικές φορές οι πωλητές δεν γνωρίζουν όλα τα προβλήματα. Όταν προσλαμβάνετε έναν επιθεωρητή για να επιθεωρήσετε το ακίνητο, θα πάει πάνω από όλα τα θεμέλια στο σπίτι και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι στην καλή σειρά. Εάν υπάρχουν προβλήματα, θα πρέπει να είναι σε θέση να το βρείτε και ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να τα διορθώσει προτού αναλάβετε την κυριότητα. Αντιμετωπίστε πρώτα τα προβλήματα πριν τα προβλήματα σας.

3. Ανησυχία για τα μικρά πράγματα Είναι φυσικό να ανησυχείτε για κάθε μικρό πράγμα, αλλά όταν ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα ακίνητο, υπάρχουν πάρα πολλά μεγάλα πράγματα που πρέπει να επικεντρωθούμε τότε σε όλα τα μικρά πράγματα. Εάν περπατάτε σε ένα σπίτι που αγαπάτε αλλά δεν σας αρέσει το χρώμα βαφής ή το φούρνο μικροκυμάτων δεν είναι ενημερωμένο - πρόκειται για μικρές διορθώσεις που δεν κοστίζουν πολύ. Εστίαση στη μεγαλύτερη εικόνα και τη συνολική διάταξη του σπιτιού. Μόλις το σπίτι γίνει δικό σας, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε με αυτό.

4. Παραμέληση του πιστωτικού σας σκορ Συχνά φορές το πιστωτικό αποτέλεσμά σας δεν είναι ακριβές. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ακριβές σκορ προτού στείλετε το χαρτί στους δανειστές σας. Πολλές φορές οι άνθρωποι στέλνουν το πιστωτικό αποτέλεσμά τους χωρίς να το κοιτάζουν και τους αρνούνται το δάνειο. Πηγαίνετε πάνω από τα πάντα και εάν υπάρχουν προβλήματα, δοκιμάστε να τα διορθώσετε προτού στείλετε τις πληροφορίες στους δανειστές σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα στο μέλλον.

5. Δεν θυμάμαι τον προϋπολογισμό Ένα ή ακόμα και ίσως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι πρώτοι αγοραστές είναι να ξεχνάμε τον προϋπολογισμό. Είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στο πλευρό με αντικείμενα που δεν είναι απαραίτητα και να συνειδητοποιήσετε ότι τα χρήματά σας έχουν σχεδόν φύγει. Ο προϋπολογισμός είναι πολύ σημαντικός πριν αγοράσετε ένα σπίτι και ακόμα πιο σημαντικό όταν αγοράζετε ένα σπίτι και έχετε περισσότερους λογαριασμούς για να πληρώσετε. Πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να υπολογίζουν το κόστος επίπλων, τους λογαριασμούς, το μετακινούμενο κόστος, τις πληρωμές υποθηκών κ.ο.κ. Πώς θα μπορέσετε να πληρώσετε όλους αυτούς τους λογαριασμούς αν δεν έχετε αρκετά χρήματα; Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταρτίσει μια στρατηγική για τον προϋπολογισμό, ώστε να μην αντιμετωπίζετε προβλήματα. Προϋπολογισμός πριν από την αγορά ενός σπιτιού είναι επωφελής γιατί θα είστε στο σωστό δρόμο και θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε όλα τα έξοδά σας πριν να έχετε ακόμη περισσότερα έξοδα για να διαχειριστείτε.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB