Villa Di Caprio προς πώληση στο Λος Άντζελες!

Ξέρετε, ο κόσμος των διασημοτήτων πάντα προκαλούσε τόσο μεγάλη γοητεία. Στην πραγματικότητα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ακόμη και στα ακίνητα οι αποφάσεις αγοράς και πώλησης διασημοτήτων προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα νέα είναι κυρίως τα νέα σπίτια που διατίθενται στην αγορά ακινήτων που ανήκουν στα φανταστικά VIP. Στη σημερινή στήλη, θα σας δώσουμε μερικές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πώληση της Villa Di Caprio!

Μια συμφωνία που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά ακινήτων του Λος Άντζελες. Έτσι, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη στήλη μας σήμερα!

Ας ξεκινήσουμε δίνοντας μερικές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά αυτής της βίλας. Ξεκινάμε από την υπόθεση, στην πραγματικότητα, ότι αυτό το σπίτι χτίστηκε πριν από σχεδόν έναν αιώνα και αγοράστηκε πριν από περισσότερα από 3 χρόνια. Για περίπου 5,75 εκατομμύρια δολάρια. Το τίμημα των 4,9 δισ. Ευρώ. Χτισμένο το 1926, το κατάλυμα έχει στυλ "Tudor". Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια και έχει το παρατσούκλι Red Oak Manor. Βρίσκεται πίσω από δύο μεγάλες πύλες, υψώνεται πάνω σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους και γνωστούς δρόμους του Los Feliz Oaks. Ακριβώς στους πρόποδες των βουνών της Σάντα Μόνικα. Μια εξαιρετικά γνωστή περιοχή καθώς συχνάζουν γνωστά πρόσωπα από τον κόσμο της διασκέδασης.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα σπίτι με 100 χρόνια ιστορίας πίσω του, η εμφάνιση είναι ως επί το πλείστον σύγχρονη. Μιλάμε για περίπου 430 τετραγωνικά μέτρα που χαρακτηρίζονται από μεγάλη φωτεινότητα και με απαλό χρώμα έπιπλα και ψηλά ταβάνια. Εν ολίγοις, τα κοινά χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το σπίτι αποφασιστικά πρωτότυπο, αλλά ταυτόχρονα μεγαλοπρεπή και φιλόξενο.

Ολόκληρη η βίλα είναι επίσης εξοπλισμένη με μια εξαιρετικά επίσημη τραπεζαρία, μια αίθουσα πολυμέσων και ακόμη και τρία τζάκια. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι η άνεση σε αυτή τη βίλα σίγουρα δεν θα λείπει! Για να δώσετε μια επιπλέον πινελιά χαλάρωσης σε ολόκληρο το σπίτι, η παρουσία ενός χώρου γιόγκα που επικοινωνεί με το υπνοδωμάτιο. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ένα υπνοδωμάτιο επισκεπτών

Εξωτερικά η δομή προσφέρει χώρο ψυχαγωγίας. Χαρακτηριστικό όλων των σπιτιών που προκύπτουν σε αυτήν την περιοχή. Αναπόφευκτα για μια ιδιοκτησία αυτού του διαμετρήματος είναι η πισίνα και ένα κέντρο ευεξίας. Όπως προαναφέρθηκε, τα κύρια χρώματα που χαρακτηρίζουν αυτό το σπίτι τείνουν να είναι ουδέτερα χρώματα, τα οποία προκαλούν τη γύρω φύση. Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της σαφούς κλίσης προς τον περιβαλλοντικό ακτιβισμό που εκφράστηκε αρκετές φορές από τον ίδιο τον Ντι Κάπριο.

Επιπλέον, η επιλογή του λευκού ως κύριου χρώματος των τοίχων εγγυάται μια φυσική και αξιοσημείωτη διάδοση των φώτων που εισέρχονται από έξω. Κάθε δωμάτιο είναι πιο φιλόξενο, χάρη στην παρουσία ζεστών φώτων, που μαλακώνουν το καθαρό λευκό των επίπλων, απαλύνοντας τις πιο γωνιακές λεπτομέρειες.

Εν ολίγοις, καταλαβαίνετε γιατί η πώληση ενός σπιτιού τόσο απλή, αλλά ταυτόχρονα περιζήτητη, είχε τόσο πολύ απήχηση. Αλλά αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό και πολλά άλλα νέα, απλά πρέπει να μείνετε συντονισμένοι εδώ! Στο Blog μας! Καθημερινά, στο Realigro, θα σας ενημερώνουμε για τα τελευταία νέα που αφορούν τη διεθνή αγορά ακινήτων. Αλλά και σε όλους τους τομείς που τραβούν γύρω του!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB