Τι φαίνεται η νέα γενιά σε ένα σπίτι

Θέλει και χρειάζεται αλλαγή με την πάροδο των χρόνων, καθώς βλέπουμε μερικές διαφορετικές προτεραιότητες ως προς το τι επιθυμεί μια χιλιετηρίδα στο σπίτι τους. Όπως γνωρίζουμε, τα χιλιετίες έχουν μεγαλώσει με την τεχνολογία και τη συνδετικότητα. Θέλουν να είναι συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή και να είναι σε θέση να ελέγχουν τα πράγματα μέσω της τεχνολογίας. Πίσω στη δεκαετία του 1900 όλοι ήθελαν οι συσκευές που λειτουργούσαν σωστά - όπως ένα φούρνο μικροκυμάτων, σόμπα, ψυγείο κλπ. Τώρα τα χιλιετίες θέλουν φώτα που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν με τα κινητά τους τηλέφωνα και τους τυφλούς που ανοίγουν και κλείνουν μέσω τεχνολογία.



Όπως μπορείτε να δείτε, πολλοί άνθρωποι από τη νέα γενιά ήθελαν νέες συσκευές για το πρώτο τους σπίτι. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα ψυγείο που σας λέει ποια είδη παντοπωλείου χρειάζεστε, που είναι συνδεδεμένα μέσω WIFI, ή κάποια μπορούν να επιλέξουν ένα ελκυστικό ψυγείο που είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο καθένας θέλει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και αυτή η «επιθυμία» δεν άλλαξε πολύ τα τελευταία χρόνια. Ένα γκαράζ 2 αυτοκινήτων είναι η βασική ανάγκη που επιλέγουν τα περισσότερα χιλιετίες, τα οποία είναι εφικτά και έχουν νόημα ανάλογα με τον τόπο στον κόσμο στον οποίο ζείτε. Εάν ζείτε σε Χώρα με χιόνι - μπορώ να καταλάβω αυτή την επιθυμία.



Η αποθήκευση ενέργειας γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθώς σιγά-σιγά αλλάζουμε για να βοηθήσουμε στη μείωση της ενέργειας που χρησιμοποιούμε. Αυτή είναι μια σπουδαία πορεία για τη νεότερη γενιά να κατευθυνθεί προς την κατεύθυνση αυτή, καθώς είναι καλύτερο για το περιβάλλον μας. Μια πολυτελή κουζίνα και πέτρινα δάπεδα είναι μια άλλη μεγάλη ανάγκη που η νέα γενιά θα ήθελε επειδή φαίνεται «πολυτελής». Θέλουν τα καλύτερα από τα καλύτερα, ειδικά όταν φιλοξενούν τους φίλους και την οικογένειά τους για δείπνο. Ποιος δεν θέλει μια μεγάλη κουζίνα να διασκεδάσει;



Ένα τελικό υπόγειο είναι συνήθως απαραίτητο για τη νέα γενιά, καθώς δεν φαίνεται να είναι πρακτικά και εξαρτάται περισσότερο από την τεχνολογία. Αυτό θα κάνει τη ζωή τους ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Η τοποθεσία είναι ένας μεγάλος παράγοντας όταν πρόκειται για τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους σε ένα σπίτι. Θέλουν να είναι στην καλύτερη δυνατή θέση, ακόμα κι αν κοστίζουν επιπλέον. Πρέπει να περιβάλλουν τα πάντα σε κοντινή απόσταση από τη θέση τους. Αυτό έχει νόημα, αλλά ανάλογα με την οικονομική του κατάσταση - δεν είναι πάντοτε δυνατό για όλους. Η τοποθεσία είναι βασικός παράγοντας για πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο για τη νέα γενιά, όταν πρόκειται για την εύρεση του τέλειου τόπου. Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σε μια θέση που δεν προτιμά. η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην απολαμβάνετε το σπίτι σας. Όντας στη θέση της επιλογής σας παίζει ένα ρόλο στην υγεία σας. Μελέτες δείχνουν ότι εάν ταξιδεύετε για ώρες καθημερινά, αυτό αυξάνει το άγχος. Εάν αγοράσετε ένα μέρος όπου δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε, δεν θα έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.



Φυσικά, ένα έξυπνο σύστημα στο σπίτι, όπως ανέφερα προηγουμένως στο άρθρο, είναι πολύ σημαντικό για κάποιους ανθρώπους της νέας γενιάς. Οι άνθρωποι θέλουν να ελαχιστοποιήσουν την εργασία τους σήμερα και να κάνουν τα πράγματα τον «έξυπνο» τρόπο. Γιατί σηκώστε και ανοίξτε τα blind σας ή ενεργοποιήστε τα φώτα σας όταν μπορείτε να πείτε στο τηλέφωνό σας να το κάνει για εσάς. Γιατί να περάσετε από το ψυγείο και τα ντουλάπια σας για να δείτε τι χρειάζεστε, όταν η λίστα σας μπορεί να ενημερωθεί από το ψυγείο και να σταλεί στο τηλέφωνό σας; Γιατί δεν έχετε τα πάντα σε ένα χρονοδιακόπτη, ώστε να μην χρειάζεται να προσαρμόσετε τη θερμότητά σας τη νύχτα ή το πρωί - θα γνωρίζει ήδη σε ποια θερμοκρασία θέλετε; Είναι πολύ έξυπνο και αποτελεσματικό να σχεδιάσετε ένα σπίτι όπως αυτό, αλλά είναι επίσης δαπανηρό. Και πάλι, η οικονομική κατάσταση κάποιου θα καθορίσει πόσο έξυπνος μπορεί να είναι το σπίτι τους.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB