Πειραματικά ακίνητα: τα νέα από την Κίνα

Θεωρώντας τη Μεγάλη Δύναμη των τελευταίων δεκαετιών, με πληθυσμό ίσο με το 18,54% του συνολικού κόσμου, η Κίνα εξακολουθεί να εκπλήσσει.

Η οικονομία περνάει μια περίοδο έκτακτων αλλαγών: οι παραδοσιακοί τομείς της «παλαιάς οικονομίας» συνδυάζονται με νέους (από τις ηλεκτρονικές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο) ταυτόχρονα με την Πράσινη ώθηση που προωθούνται από τις αρχές για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι προβλέψεις περικοπής από οικονομολόγους πέρυσι αποδείχθηκαν χρεοκοπημένες.

Η Κίνα δεν σταματά την ανάπτυξή της και εξακολουθεί να κυριαρχεί στη διεθνή οικονομική σκηνή.



Πολλοί τουρίστες που αγόρασαν ένα σπίτι στην Κίνα.



Ο Κινέζος πρόεδρος εγκαινίασε το νέο έτος με μια καινοτομία: το μεγαλύτερο πείραμα στον τομέα των ακινήτων στον κόσμο για την παρακολούθηση των τιμών των κατοικιών.



Ο κύριος οικονομολόγος της Ασίας στη Mizuho Securities Asia Ltd στο Χονγκ Κονγκ δήλωσε ότι η κινεζική αγορά ακινήτων κινείται προς τις μισθώσεις.



Λόγω της απότομης αύξησης των τιμών των κατοικιών, ένας νέος τύπος επενδυτή, οι λεγόμενοι "ενοικιαστές ζωής", επεκτείνεται. Η καπιταλιστική φρενίτιδα που έχει οδηγήσει τα χρόνια στην εγγύηση των καταφυγίων των εργαζομένων οδήγησε επίσης σε μια εκθετική αύξηση των τιμών των ακινήτων, ιδιαίτερα στο Πεκίνο και τη Σαγκάη.



Η έντονη ζήτηση που προέκυψε από την πλέον ανεξέλεγκτη ζήτηση για εκμισθώσεις σε βάρος των πωλήσεων οδήγησε την Κίνα σε κίνητρα για έργα που προορίζονται για την κατασκευή συγκροτημάτων ακινήτων προς ενοικίαση.



Το Κινέζικο στοίχημα, αν το πέτυχε, θα οδηγήσει σε κύκλο εργασιών 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Τα έργα στέγασης χρηματοδοτήθηκαν επίσης με υποθετικά μηνιαία έσοδα ύψους 400 δολαρίων.



Οι δημοτικές αρχές του Πεκίνου και της Σαγκάης έχουν πλειστηριαστεί σε οικόπεδα με σκοπό την πώλησή τους από εταιρείες κτηματομεσιτικών γραφείων που μπορούν να πραγματοποιήσουν έργα μόνο για ενοικιάσεις.





Οι τράπεζες προσφέρουν επίσης τη συμβολή τους: έχουν δημιουργήσει πιστώσεις για τις κατασκευαστικές εταιρείες για τη χρηματοδότηση αυτών των έργων (θυμόμαστε μόνο τη μίσθωση). Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Χρηματιστήριο της Σαγκάης ενθαρρύνει τη δημιουργία επενδυτικών προϊόντων με εγγύηση εισοδήματος από ενοίκια.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB