Η Ρωσία επικεντρώνεται στην κατασκευή: η επερχόμενη έκρηξη

Το μεγαλύτερο διηπειρωτικό κράτος του κόσμου βρίσκεται επί του παρόντος υπό το φως της δημοσιότητας

τομέα των ακινήτων. Ποιες είναι οι ειδήσεις για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα ακίνητο στη Ρωσία;

Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα επικεντρωθεί στις κατασκευές προκαλώντας μια πραγματική έκρηξη που θα οδηγήσει στην αύξηση του εθνικού ΑΕΠ.
Σύμφωνα με τις στατιστικές που πραγματοποίησε η Rosstat, στην πραγματικότητα η παραγωγή του τούβλου το 2017 μειώθηκε από το προηγούμενο έτος κατά 1,4%.



Αλλά στην αρχή του έτους υπήρξε μια ελαφρά απροσδόκητη ανάκαμψη, η οποία ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί αργότερα.
Στην περιοχή της Μόσχας έχει ενεργοποιηθεί ένα σχέδιο που περιλαμβάνει την αναδιάρθρωση χιλιάδων κατοικιών και την ανάπτυξη της επονομαζόμενης «Νέας Μόσχας», μια πολιτική ακινήτων έτοιμη να κατασκευάσει περίπου 12 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα οικιστικών ακινήτων συνολικά επενδύσεις) περίπου 11 δισ. ευρώ.
Οι καλές προβολές βλέπουν μια ισχυρή ανάκαμψη που θα μπορούσε να φτάσει τα 90 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης. Μέχρι το 2023 αναμένεται ότι ο συνολικός όγκος των διαμερισμάτων στη Ρωσία θα αυξηθεί κατά 4 δισ. Τετραγωνικά μέτρα περισσότερο από πέρυσι.
Επίσης, η αύξηση της ζήτησης οφείλεται στην εισαγωγή δανείων με επιδοτούμενα επιτόκια και κατά συνέπεια στην αύξηση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών.
Όσον αφορά τα νοικοκυριά, η EECFA προέβλεψε σημαντική αύξηση του ποσοστού των οικογενειών που μπορούν να αγοράσουν ένα σπίτι (περίπου το 55% του 35% που καταχωρήθηκε το 2016). Συνεπώς, οι συναλλαγές θα αυξηθούν σε περίπου 990 χιλιάδες μονάδες (το 2016 υπήρχαν 620 χιλιάδες μονάδες).
Τα μεγάλα έργα που πραγματοποίησε η ρωσική πολιτική μηχανική βοήθησαν αναμφίβολα αυτή τη μεγάλη ανάκαμψη.



Η έκρηξη δεν επηρεάζει μόνο την κατοικημένη περιοχή. Τα μεγάλα εμπορικά κέντρα έχουν αυξηθεί σημαντικά στις αρχές του έτους. Στην πραγματικότητα, το πρώτο τρίμηνο εμφανίστηκαν περίπου 250 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα νέων χώρων στην εμπορική σκηνή, εκτός από εκείνα που εγκαινιάστηκαν προηγουμένως.
Και ίσως ακριβώς γι 'αυτό το λόγο η ανάγκη να ζούμε σε χώρους πολύ μεγαλύτερους από τους τυποποιημένους γεννήθηκε στον ρωσικό πληθυσμό.

Στην πραγματικότητα, πολλοί επενδυτές αποφάσισαν να αυξήσουν το χώρο διαβίωσης ακριβώς επειδή έχουν κίνητρα από τα φορολογικά οφέλη που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Rosstat, περισσότερα από τα μισά από τα σπίτια της χώρας χτίστηκαν μεταξύ του 1945 και του 1995. Αυτό το κύμα αλλαγής ίσως σηματοδοτεί την αρχή της «πρώτης κατασκευαστικής επανάστασης».

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB