Η ιταλική αγορά ακινήτων: η νέα μόδα των επενδυτών

Η Ιταλία, η χώρα της μόδας, το καλό φαγητό, η λογοτεχνική κουλτούρα έχει ξεχωρίσει για την απαράμιλλη ικανότητά της να επιτύχει να υπερέχει σε κάθε τομέα.

Με το όμορφο τοπίο και την πλούσια και πολυεθνική παράδοση, παρά την κρίση, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στην Ευρώπη.

Ακόμη και στο επίπεδο των ακινήτων, ειδικά το 2018, υπήρξαν πολλοί επενδυτές που αναζητούν σπίτια προς πώληση στην Ιταλία.



Παρά την ασταθής πολιτική κατάσταση, μεγάλοι διεθνώς αναγνωρισμένοι επενδυτές επέλεξαν την εκκίνηση για τη δημιουργία νέων και συναρπαστικών κατασκευαστικών έργων για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά.
Το 2018 προέκυψε ότι το ξένο κεφάλαιο που δεσμεύτηκε το πρώτο τρίμηνο του τούβλου ήταν ίσο με το 75% των συνολικών όγκων, υπερβαίνοντας το 70% του προηγούμενου έτους.

Ένα ρεκόρ που σημάδεψε την ιστορία του τομέα των ακινήτων και το οποίο φαίνεται να συνεχίζει να μην κυριαρχεί στην ευρωπαϊκή οικονομική σκηνή.
Η Ιταλία έχει αναμφίβολα προσελκύσει χάρις στις δυνατότητές της, αλλά και στο savoir-faire που αποδείχτηκε από τους κύριους ιταλούς εκπροσώπους του κόσμου των ακινήτων.

Υπάρχει προφανώς μια έντονη διάκριση μεταξύ εκείνων που είναι ήδη παρόντες στην ιταλική αγορά και εκείνων που επενδύουν για πρώτη φορά.
Οι πρώτοι που αναδεικνύονται ως οι σημαντικότεροι και γενναιόδωροι επενδυτές είναι οι Ασιάτες, οι θαυμαστές της ιταλικής μπότας και οι κύριοι μιμητές των παραδόσεων και των εθίμων των τροφίμων και του κρασιού.
Στη δεύτερη θέση οι Γερμανοί, που ενδιαφέρονται κυρίως για τις βιομηχανικές περιοχές και τη Βόρεια Ιταλία.
Ο Νότος, από την άλλη πλευρά, είναι ο αγαπημένος προορισμός για Αμερικανούς επενδυτές, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν ακίνητα και ακίνητα με θέα στη θάλασσα και την ύπαιθρο.



Το Μιλάνο είναι η πιο ανταγωνιστική πόλη στην Ευρώπη, κυρίως με μεγάλες ευκαιρίες για όλες τις οικονομικές και οικονομικές πτυχές.
Η Ρώμη είναι η πιο πολυεθνική πόλη αλλά, με την καλλιτεχνική της κληρονομιά, προσελκύει πολλούς τουρίστες και πιθανούς εποχιακούς επενδυτές κάθε χρόνο.

Ακόμη και ο Νότος υπερασπίζεται τον εαυτό του καλά με τα σημεία του διαμαντιού αντίστοιχα στη Νάπολη, το Λέτσε και την Κατάνια.

Αυτό το τρίο προσελκύει κυρίως τους καλλιτέχνες τέχνης και φαγητού και οίνου, το κύριο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων που οριοθετούνται σε αυτές τις πόλεις.

Ακολουθώντας την τάση που οδήγησε και οδηγεί την Ιταλία να είναι μια από τις πιο περιζήτητες χώρες για να επενδύσει σε τούβλα είναι μια χρήσιμη και βολική συμβουλή, ειδικά τώρα που η αστάθεια δεν επιτρέπει υπερβολική προσφορά αλλά χαμηλές τιμές που μακροπρόθεσμα θα φέρει ένα αδιάφορο πλεονέκτημα.

Σχετικά άρθρα:

Τα πιο ακριβά σπίτια στην Ιταλία

Διαμέρισμα τριών δωματίων: το αγαπημένο σπίτι των Καλαβρύων

Η αγορά του ξενοδοχείου στη Βενετία βρίσκεται σε αναταραχή

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΙΤΗΛΙΑ - στην επαρχία ΤΡΑΠΑΝΗ

Οι αλλοδαποί αγαπούν να αγοράσουν στην Ιταλία

Η αγορά ακινήτων που χρησιμοποιούνται στην Πούλια αξίζει τον κόπο

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB