Μερικές φορές επιστρέφουν: στο Πουκέτ κυριαρχούν τα ενοίκια

Ποιος δεν έχει ποτέ προσελκύσει την υπέροχη και παρθένο Ταϊλάνδη; Πρόσφατα, με βάση την έντονη αύξηση του ενδιαφέροντος σε αυτή τη γη, δημοσιεύσαμε ένα μίνι οδηγό που στοχεύει ακριβώς στην ανακάλυψη αυτού του μαγευτικού τόπου. Σε αυτή την περίοδο, παρόλο που αυτό το έθνος θεωρείται πάντοτε ως ένας πραγματικός παράδεισος, αναδύεται ένα πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέρον φαινόμενο. Η αγορά ακινήτων της Ταϊλάνδης φαίνεται να αποχωρεί, αλλά όχι όσον αφορά τις συναλλαγές που καταγράφονται. Αλλά για το είδος της σύμβασης που ευνοούνται από τους επενδυτές.

 Στην πραγματικότητα, έχει επιστρέψει σε μια πραγματική "έκρηξη" των μισθώσεων, εις βάρος αυτών των πωλήσεων και των αγορών. Οι λίγοι που αποφασίζουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος, προτιμώντας την αγορά ακινήτου, «προσαρμόζουν» επιλέγοντας τις βίλες χαμηλού κόστους και με τιμή μικρότερη από 35 εκατομμύρια THB (που αντιστοιχεί σε 1 εκατομμύριο δολάρια). Ποιοι είναι οι επενδυτές που οδηγούν αυτό το επαναστατικό κύμα; Χωρίς αμφιβολία, καταρχήν προσδιορίζουμε τους Κινέζους, ακολουθούμενους από την Ιαπωνία και τη Ρωσία. Με λίγα λόγια, ένα ολόκληρο κεφάλαιο κεφαλαίου. Επιπλέον, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, η μείωση του ενδιαφέροντος για συμβάσεις αγοράς και πώλησης δεν είναι ακόμη απόλυτη. Στην πραγματικότητα, η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί με την πάροδο του χρόνου, με ακόμη πιο εμφανή αποτελέσματα.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους επενδυτές να υπογράψουν μισθώσεις είναι η μείωση της μέσης ηλικίας τους. Όλο και περισσότεροι νέοι ανοίγουν στον κόσμο της αγοράς ακινήτων, συχνά για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο εξωτερικό αλλά ταυτόχρονα προσωρινή ή για να ξεκινήσουν μια νέα σελίδα της ζωής τους. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι ανάλογο. Η αδυναμία απόκτησης ενός ισχυρού χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου, οδηγεί ιδιαίτερα τα Millennials να πραγματοποιήσουν μια λιγότερο σημαντική επένδυση αλλά, χωρίς αμφιβολία, περισσότερο να τηρήσουν τις ανάγκες τους. Αλλά αυτό ασφαλώς δεν εμπόδισε την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης να υιοθετήσει νέες γραμμές πολιτικοοικονομικών κατευθυντήριων γραμμών, προσανατολισμένων ακριβώς στην ανάγκη τόνωσης της πώλησης περιουσίας.

 Στην πραγματικότητα, θα υπάρξουν εγκαταστάσεις για όλους εκείνους που αποφασίζουν να αγοράσουν ένα ακίνητο στην Ταϊλάνδη, για να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν αυτή την περίοδο που φαίνεται να καλύπτεται από το φάντασμα των ενοικίων. Η εξαιρετικότητα αυτού του φαινομένου οφείλεται στην απουσία μιας τόσο ισχυρής απόφασης στην ιστορία της ταϊλανδικής αγοράς ακινήτων.
Παρά τα πάντα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ταϊλάνδη παραμένει ένας από τους πιο πολυσύχναστους προορισμούς σε ολόκληρη την ασιατική ήπειρο, γι 'αυτό και από οικονομικής απόψεως η ανάκαμψη αυτή δεν θα προκαλέσει οικονομική ζημιά. Υπάρχει (και μάλλον θα συνεχίσει να είναι) μια στροφή προς ένα είδος σύμβασης εις βάρος των πιο παραδοσιακών.

Ωστόσο, η γη αυτή επεκτείνεται σε όλα τα μέτωπα, τόσο πολύ ώστε, σύμφωνα με τους οικονομολόγους, αυτή η φάση είναι απλά συνώνυμη με μια ιστορική - κοινωνική αλλαγή των επενδυτών που εισέρχονται επί του παρόντος στην ασιατική αγορά ακινήτων.

Και εσείς, θα επιλέξετε τη σύμβαση μίσθωσης ή πώλησης;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB