Η αγορά ακινήτων των Φίτζι είναι ακμάζουσα: τα διαμερίσματα ανθούν

Νησιά Φίτζι, ένα από τα πιο όμορφα και παρθένα μέρη του κόσμου. Στην καρδιά του Ειρηνικού Ωκεανού, υπάρχουν περίπου 333 τροπικά νησιά, όλα πολυτελή και με όμορφες παραλίες. Μια περιοχή εκτιμάται τόσο για την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της, όσο και για την φιλόξενη και φιλόξενη κουλτούρα της. Οι λευκές παραλίες και η πεντακάθαρη θάλασσα προσελκύουν κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες, πρόθυμοι να βρεθούν στα πιο άγρια μέρη του αρχιπελάγους ή απλά να χαλαρώσουν μπροστά σε ένα μοναδικό τοπίο. Το τροπικό κλίμα και τα λίγα έγγραφα που απαιτούνται για την πρόσβαση στον παράδεισο αυτό, έχουν, με την πάροδο των ετών, ενθαρρύνει τους επενδυτές να αγοράσουν ένα ακίνητο στα Φίτζι.


Αλλά, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, τα τελευταία χρόνια, υπήρξε πραγματική έκρηξη στην αγορά ακινήτων. Η λογική τιμή της ακίνητης περιουσίας έχει επηρεάσει το ενδιαφέρον σε αυτή τη γη, επιφέροντας ακόμη και υψηλή απόδοση των ενοικίων, παρά τον αποκλεισμό που επέβαλε η κυβέρνηση. Η προέλευση του ξένου επενδυμένου κεφαλαίου είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά, βεβαίως, έχει δημιουργήσει ένα «θετικό κύμα σε κάθε οικονομικό τομέα, αυξάνοντας έτσι το εθνικό ΑΕΠ». Οι εργαζόμενοι στον κλάδο των κατασκευών και των ακινήτων καταγράφουν σημαντικά έσοδα τόσο για τον αριθμό των επενδυτών που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα διαμέρισμα όσο και για τις εταιρείες και τις εταιρείες που επιθυμούν να εγκατασταθούν σε αυτό το έδαφος. Εάν πριν ο τουρισμός ήταν η κινητήρια δύναμη της οικονομίας των Φίτζι, τώρα ο τομέας των ακινήτων έχει γίνει η κινητήρια δύναμη. Μεταξύ των στοιχείων που ευνόησαν τις επενδύσεις σε ακίνητα, αναμφισβήτητα αξίζει να αναφερθεί η μείωση του κόστους γης και κατασκευής. Ένα πραγματικά καλό κίνητρο για τους επενδυτές. Επιπλέον, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δέχονται τίτλους που είχαν προηγουμένως αποκλειστεί, με αποτέλεσμα την πιθανή μεταπώληση του ακινήτου ακόμη ευκολότερη.

Δεν είναι όλα αυτά. Νέα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη, ειδικά στην πρωτεύουσα, αφιερωμένα στην οικοδόμηση της καινοτομίας χωρίς να παραμελείται η πράσινη πτυχή. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί επενδυτές (ιδιωτικοί και εταιρικοί) που επιθυμούν να δημιουργήσουν ακίνητα για τουριστικά και οικιστικά κτίρια με μηδενικές εκπομπές ρύπων, καθώς και έξυπνες. Μια κατάσταση αναμφίβολα καλύτερη από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια, όπου τα Φίτζι έχουν περάσει από μια περίοδο σοβαρής κρίσης, ώστε να φέρουν πολλούς δυνητικούς αγοραστές να εκπατρίσουν, αναζητώντας μια καλύτερη κατάσταση. Αξίζει επίσης να αναφερθεί η κατάσταση της καλύτερης προσβασιμότητας για τους αλλοδαπούς σε σύγκριση με τους κατοίκους της αγοράς ακινήτων. Οι περιορισμοί για τους αλλοδαπούς είναι σχεδόν τίποτα, σε αντίθεση με τους κατοίκους που υπόκεινται σε περιορισμούς, αν και περιορισμένοι. Το κόσμημα στο στέμμα των ακινήτων Φίτζι είναι αναμφισβήτητα το διαμέρισμα. Πολλά κτίρια έχουν μετατραπεί σε διαμερίσματα ακριβώς για να καλύψουν τις ανάγκες των δυνητικών αγοραστών, αλλά και να ανταποκριθούν σε ζητήματα κόστους-αποτελεσματικότητας, αποτελεσματικότητας και αποτελεσματικότητας, τα οποία θα μπορούσαν να αποσβεσθούν ελάχιστα με μονοκατοικίες και στούντιο. Ελπίζεται ότι η αγορά ακινήτων μπορεί πάντα να συνεχιστεί έτσι, οδηγώντας το κύμα της καινοτομίας και την ανοιχτή οικονομία.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB