Νέες τεχνολογίες για να κάνουν το σπίτι σας πραγματικά έξυπνο: τα τελευταία νέα

Ζούμε σε μια εποχή που βασίζεται στην ταχύτητα, την καθημερινή φρενίτιδα, την ανάγκη να παραμείνει συνδεδεμένη με όλους, σε κάθε τόπο και κάθε στιγμή της ημέρας. Αλλά πάνω απ 'όλα, έχουμε τη μανία να ελέγξουμε οτιδήποτε, ακόμη και σε απόσταση, να αναζητήσουμε τον ταχύτερο και πιο βολικό τρόπο να το κάνουμε. Στις προηγούμενες στήλες μας μιλήσαμε συχνά για τα περίφημα «έξυπνα σπίτια», δηλαδή σπίτια εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνολογίες. Αλλά σήμερα, αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε ποια είναι τα πιο μοντέρνα συστήματα που θα σας επιτρέψουν να κάνετε το σπίτι σας πραγματικά έξυπνο!

Τα συστήματα αυτοματισμού έχουν κυριολεκτικά δημιουργήσει επανάσταση στον τρόπο ζωής μας, απλοποιώντας σε μεγάλο βαθμό την οργάνωση και διαχείριση πολλών λειτουργιών. Ένα παράδειγμα; Η δυνατότητα να ελέγχει εξ αποστάσεως τα σπίτια χρησιμοποιώντας smartphones και να ρυθμίζει την εξοικονόμηση ενέργειας σε πολλές συσκευές χάρη στη χρήση του wifi. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές σε διάφορες κινητές συσκευές που παρέχουν τηλεχειρισμό φωτισμού, κλιματισμού, εξοπλισμού ήχου και βίντεο. Όλα με απλή '' αφή ''.

Μία από τις σημαντικότερες επαναστάσεις ήταν ακριβώς αυτή της αυτοματοποίησης των ηλεκτρικών και θερμικών συστημάτων, καθώς μας επέτρεψε να παρακολουθήσουμε την κατανάλωση και να καταλάβουμε τι θα μπορούσαν να είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να αποφευχθεί η υπερβολική σπατάλη ενέργειας.

Εάν ενδιαφέρεστε για συστήματα παρακολούθησης, γνωρίζετε ότι και αυτά εμπίπτουν στο φάσμα των εγκαταστάσεων που μπορούν να κάνουν το σπίτι σας ακόμα πιο σύγχρονο. Η διαχείριση μέσω κινητού τηλεφώνου σας επιτρέπει να ελέγχετε από τα διάφορα τηλέφωνα που είναι εγγεγραμμένα στο σύστημα, το διαμέρισμά σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και πάνω απ 'όλα να ενημερώνεστε άμεσα για τυχόν συναγερμούς σχετικά με εισβολείς, πυρκαγιές και πλημμύρες.

Εάν είστε μέρος αυτού του ποσοστού των ανθρώπων που συχνά ξεχνούν τα φώτα, ξέρετε ότι έχουμε μια λύση που θα σας επιτρέψει να έχετε μια σκέψη λιγότερο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν συσκευές που διαχειρίζονται την αυτόματη απενεργοποίηση του συστήματος φωτισμού κάθε φορά που το σπίτι είναι άδειο. Αλλά θυμηθείτε, όλα είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμα τόσο από την άποψη της έντασης, τόσο με την επιλογή των χρονικών θυρίδων για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις συσκευές.

Δεν μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά του σπιτιού; Δεν υπάρχει πρόβλημα! Οι συσκευές '' home kit '' μπορούν να έρθουν εναντίον σας, ανοίγοντας τις πόρτες του διαμερίσματός σας με οπτική αναγνώριση, μια απλή φωνητική εντολή που έχετε επιλέξει ή λαμβάνετε το σήμα GPS από το τηλέφωνό σας ανακοινώνοντας την επιστροφή σας στο σπίτι.

Εάν ζείτε στην πόλη και θέλετε να εξασφαλίσετε ότι η οικογένειά σας ζει σε περιβάλλον χωρίς ρύπους και υπερβολικούς ατμούς, γνωρίζετε ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε απορροφητήρες που ενεργοποιούν αυτόματα (αλλά κυρίως σιωπηλά) την ανακυκλοφορία του αέρα. Κατά συνέπεια, θα είναι δυνατόν να αποφευχθεί το άνοιγμα των παραθύρων στη μέση του χειμώνα και η διασπορά της θερμότητας.

Για όσους είναι αρκετά τυχεροί για να ζήσουν σε ένα περιβάλλον μακριά από το νέφος και τη ρύπανση που χαρακτηρίζει τις μεγάλες πόλεις, αλλά δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τις τεχνολογικές ανέσεις, είναι σκόπιμο να επισημάνουμε μια καινοτομία. Σε πολλά διαμερίσματα έχουν εγκατασταθεί παράθυρα που προσαρμόζονται πάντα με τηλεχειριστήριο, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Επίσης σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να προγραμματίσετε και τα δύο ανοίγματα με το πεδίο ελέγχου ή να ρυθμίσετε αυτόματο έλεγχο αν η πρόγνωση του καιρού αποδειχθεί αβέβαιη.
Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε επίσης να αποκτήσετε ένα σύγχρονο σπίτι και σε επαφή με την αφή, τώρα ξέρετε τέλεια πώς να το πετύχετε!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB