Τι να περιμένετε από το 2019; Οι επενδυτές και οι πωλητές λαμβάνουν υπόψη τους!

Χωρίς αμφιβολία, το 2018 έχει δει αμέτρητες αλλαγές κατά τη διάρκεια του έτους. Εγκρίθηκε με πολύ υψηλές τιμές με χαμηλά ενυπόθηκα δάνεια προς όφελος προφανώς των πωλητών. Αλλά παρά τα πάντα, το συμπέρασμα κατέδειξε μια πλήρη ανατροπή της κατάστασης με μια τυποποίηση και μια διακοπή της αύξησης των τιμών των κατοικιών και μια εξαιρετική αύξηση των επιτοκίων, φέρνοντας έτσι την αγορά προς όφελος του αγοραστή και όχι πλέον του πωλητή.
Αλλά αυτό που τίθεται περισσότερο είναι εάν αυτή η τάση θα συνεχιστεί ή θα υποστεί αλλαγές ξανά.
Αναμένοντας να ζήσουμε πλήρως αυτό το 2019, αρχίζουμε να αναλύουμε συνοπτικά τις στατιστικές και οικονομικές προβλέψεις για την παγκόσμια αγορά ακινήτων.
Παρόλο που, όπως επισημάνθηκε παραπάνω, η αύξηση των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων ήταν σημαντική, αναμένεται μια ισοπέδωση και μάλιστα μια φάση στασιμότητας και απόσυρσης κάτω από τον μέσο όρο, χάρη στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων. αγοραστές αλήθεια;
Η Millennials, η κατηγορία που γίνεται τώρα πρωταγωνιστής σε κάθε οικονομικό τομέα, θα είναι αναμφισβήτητα η αιχμή του δόρατος του 2019.
 Η ζήτηση από τους νέους για αγορά ενός ακινήτου αυξάνεται συνεχώς, σε αντίθεση με τις οικογένειες που τείνουν όλο και περισσότερο να επιλέγουν μισθώσεις. Η αύξηση των επιτοκίων δεν αποθάρρυνε τους νέους επενδυτές!
Η αγοραστική δύναμη των κατοικιών θα μειωθεί, αλλά δεν θα είναι καταστροφική! Η υποθετική επιβράδυνση της διαδικασίας αγοράς / πώλησης ακινήτων θα αποθαρρυνθεί από τη μείωση των τιμών των ακινήτων, στην οποία οι επιλέξιμοι επενδυτές θα εισπράξουν τους οικονομικούς τους πόρους.
 Αλλά αναμένουμε επίσης ένα επίπεδο ισορροπίας ημιαγοράς, που εγγυάται η παρουσία υψηλών αποθεμάτων ικανών να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη και συνεχή ζήτηση από τους αγοραστές.
Γενικά, με εξαίρεση μερικών εθνών, σε όλες τις αγορές ακινήτων, ο ρυθμός των πωλήσεων θα συνεχιστεί σταθερά για τουλάχιστον δύο χρόνια, βελτιώνοντας χωρίς αμφιβολία ολόκληρο το εθνικό οικονομικό σύστημα.
 Τα ενοίκια θα υποστούν πτώση. Οι συμβάσεις μίσθωσης θα είναι η «δεύτερη επιλογή», καθώς η υποτίμηση αυτών των ακινήτων και η μείωση των επιτοκίων θα ενθαρρύνουν τους νεοεισερχόμενους στην αγορά ακινήτων να επενδύουν σε ακίνητα αντί να προσαρμόζουν καταβάλλοντας ένα ορισμένο ποσό σε μηνιαία βάση. όλο και πιο αλμυρό.
Μιλήσαμε για τους νέους ανθρώπους, τις Millennials που θα εισβάλουν στην αγορά ακινήτων, έτσι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο για τη νέα αγορά ακινήτων που μας περιμένει σε αυτή την τεχνολογία του 2019.
Ο συνδυασμός τεχνολογίας ακινήτων θα συνεχιστεί και θα συνεχιστεί αμείλικτα, για πολύ, πολύ καιρό. Έχουμε ήδη μιλήσει στα διάφορα προηγούμενα άρθρα για το πώς τα πράσινα-έξυπνα κατάφεραν να εδραιωθούν τέλεια, όχι μόνο στην ίδια την αγορά ακινήτων, αλλά κυρίως στη συλλογική φαντασία.
 Και η ισχυρή ζήτηση για μηδενικές εκπομπές και έξυπνα σπίτια θα συναντηθεί τέλεια με ένα κατάλογο που τείνει να αλλάξει τα δικά του χαρακτηριστικά για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς.
Τι να πω, φαίνεται ότι φέτος είναι πραγματικά γεμάτο ειδήσεις τόσο για τους επενδυτές όσο και για τους πωλητές.
Και εσείς, ποια πλευρά θα είστε στη νέα αγορά ακινήτων το 2019;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB