Έξυπνο χωριό: η νέα τάση μετά το Covid

Μια νέα βιομηχανική επανάσταση είναι αυτή που εφαρμόζεται τώρα. Σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε. Αναρωτιόμαστε ποιες είναι οι πιθανές λύσεις για την απόσβεση αυτών των προβλημάτων. Μεταξύ αμφιβολιών και αβεβαιοτήτων, προέκυψε αυτό που ονομάζεται νέο έργο διαχείρισης. Αυτό που σχετίζεται με το έξυπνο χωριό. Σε τι συνίσταται αυτή η καινοτομία; Για να μάθετε περισσότερα, απλώς διαβάστε τις επόμενες γραμμές, όπου θα σας δείξουμε αυτό το νέο έργο!

Πρέπει να ξεκινήσουμε από την υπόθεση ότι η αλλαγή ταξιδεύει σε δύο κομμάτια. Το πρώτο αφορά ένα έργο που βασίζεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη. Το δεύτερο, βασισμένο στον αειφόρο σχεδιασμό, ώστε οι αγροτικές περιοχές να μην χάσουν την παραδοσιακή τους ταυτότητα. Μια πραγματική πρόκληση, που βλέπει έξυπνες πόλεις στο κέντρο αυτού του παιχνιδιού. Σε αυτήν τη στήλη, ωστόσο, θα γίνει αναφορά στο έξυπνο χωριό, ακριβώς για να τονιστεί η σημασία των περιοχών που συνδέονται περισσότερο με την αγροτικότητα και οι οποίες, δυστυχώς, σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν κόσμο που είναι ολοένα και πιο έξυπνος και θύμα αλλαγών. Λοιπόν, ποιοι είναι οι τομείς στους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν τη φάση της επανάστασης; Για να τους προσδιορίσουμε καλύτερα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα είδος λίστας, τον οποίο σας παρουσιάζουμε:

- Οι υποδομές συνδέονται επίσης με τις τηλεπικοινωνίες: ένα σαφές παράδειγμα; Wi-Fi, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πραγματικά δίκτυα ακόμη και σε επίπεδο φήμης για τα πιο περιορισμένα μέρη και που υπόκεινται σε τεχνολογικές δυσκολίες.
- Τοπική διανομή εναλλακτικής ενέργειας: μέσω ηλιακών συλλεκτών ή χάρη στα λεγόμενα έξυπνα δίκτυα
- Διανομή τροφίμων και βασικών αναγκών σε τοπικό επίπεδο: απαραίτητη για την προώθηση της ίδιας της περιοχής, όσον αφορά την ανακυκλοφορία της οικονομίας στην περιοχή και τη δίκαιη κατανομή των σχετικών βιομηχανιών.
- Έξυπνη κινητικότητα: κατανοείται ως ευκολία κίνησης με τις δημόσιες συγκοινωνίες, η οποία πρέπει απαραίτητα να σχεδιάζεται με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο
- Εξάλειψη των καφέ πεδίων, με επακόλουθη αναδιάρθρωση του ίδιου και στις περιοχές παραγωγής ή συνεργασίας

Πώς μπορούν όλα αυτά να συνδεθούν με την ακίνητη περιουσία; Με απλά λόγια, χάρη σε αυτές τις καινοτομίες, οι πλέον καθυστερημένες περιοχές, κατάλληλες για την κατασκευή εξατομικευμένων ακινήτων για μια αγορά που υπόκειται όλο και περισσότερο στην πανδημική κρίση. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθεί αυτό το έργο για να ενθαρρυνθεί τόσο ο κατασκευαστικός τομέας, όσο και ο τομέας των ακινήτων, να κινηθούν προς την κατεύθυνση της περιβαλλοντικής, οικονομικής και κοινωνικής βιωσιμότητας.

Αυτό που φοβάται περισσότερο τα μεγάλα ακίνητα είναι η αδυναμία μετακίνησης από πιθανούς αγοραστές. Και επομένως η έλλειψη ενδιαφέροντος σε αυτόν τον τομέα. Αντί να υποτιμήσετε τις ιδιότητες, είναι απαραίτητο να επιλέξετε λύσεις αναδιαμόρφωσης που είναι πιο συμβατές με το περιβάλλον. Είναι λοιπόν ζήτημα της επανεφεύρεσης των περισσότερων αγροτικών περιοχών και της μετατροπής τους σε νέα ενδιαφέροντα κέντρα για το εθνικό και, γιατί όχι, και το διεθνές τούβλο.

Έτσι, αν θέλετε να μάθετε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σε αυτήν τη φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία αλλαγής ή απλά θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί η ακίνητη περιουσία τις επόμενες μέρες ... η λύση είναι μόνο ένα κλικ μακριά!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB