Νέοι στόχοι για την έξυπνη αγορά ακινήτων

Κάθε χρόνο, μετά την κατάρτιση των ποσών του προηγούμενου, αρχίζουμε ήδη να σκεφτόμαστε τα μελλοντικά έργα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν σε όλους τους τομείς. Τα ακίνητα δεν εξαιρούνται από αυτή την πρακτική, ειδικά εκείνη που χαρακτηρίζεται από έξυπνες πόλεις.

Σε προηγούμενους οδηγούς, έχουμε ήδη εξετάσει το θέμα του τρόπου με τον οποίο οι νέες έξυπνες πόλεις μπορούν να αλλάξουν πλήρως την κοινωνία και τις ανάγκες των επενδυτών. Σήμερα, όμως, θα μιλήσουμε για το πώς εξελίσσεται το φαινόμενο αλλά, πάνω απ 'όλα, ποιοι είναι οι στόχοι που θα επιτευχθούν μέχρι το 2020 από την ακίνητη περιουσία των έξυπνων πόλεων! Εάν είστε περίεργοι για το θέμα, πρέπει απλά να εγκαινιάσουμε τον οδηγό μας σήμερα!

Ο κύριος στόχος είναι ένας αριθμός: 158 δισ. Δολάρια μέχρι το 2024. Αλλά ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι αναφέρεται. Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει έξυπνο εγχώριο κύκλο εργασιών, ο οποίος θα πρέπει να αυξηθεί κατά 15% τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αλλά πώς είναι σήμερα δομημένο το λεγόμενο «οικοσύστημα» των έξυπνων κατοικιών; Οι έξυπνες κατοικίες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στην παγκόσμια αγορά ακινήτων. Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί της βιομηχανίας λένε ότι, πιθανότατα, τα επόμενα 10 χρόνια, δεν θα γίνει πλέον διάκριση μεταξύ τυποποιημένων κατοικιών και έξυπνων κατοικιών. Επειδή η δεύτερη κατηγορία θα αντικαταστήσει την πρώτη.

 Συνεπώς, ένα λαμπρό μέλλον φαίνεται να περιμένει τον έξυπνο τομέα, χάρη και στην ταχύτητα υλοποίησης του δικτύου 5G. Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι έχουν συμβάλει σημαντικά οι επενδύσεις των γίγαντων του διαδικτύου. Ας μιλήσουμε για το Google, την Apple και το Amazon που μεταμορφώνουν το τοπίο με αξιοσημείωτο τρόπο. Πώς; Επενδύοντας σε έργα που μπορούν να συνδυάσουν τις ανάγκες μιας πόλης με εκείνες της συνεχώς εξελισσόμενης τεχνολογίας.

Φαινόταν σκόπιμο να γίνει σύγκριση με το ακίνητο του 2017. Ένα συγκεκριμένο έτος, όπου η έξυπνη εγχώρια αγορά αξίζει περίπου 43 δισεκατομμύρια δολάρια. Γιατί να εξετάσει το 2017; Επειδή από τότε, η αγορά ακινήτων για έξυπνες πόλεις έχει αλλάξει ριζικά. Τα έσοδα από τη βιομηχανία αυξήθηκαν στο βαθμό που μέχρι το τέλος του 2020 αναμένονται 91 δισεκατομμύρια δολάρια. Εάν ληφθούν υπόψη τα στατιστικά στοιχεία, θα παρατηρήσουμε ότι και στην περίπτωση αυτή αναμένεται ετήσια αύξηση 15%.

Πού όμως η αγορά έξυπνων κατοικιών καθίσταται ευκολότερη; Χωρίς αμφιβολία, οι Ηνωμένες Πολιτείες κυριαρχούν στις κατατάξεις, με τα ετήσια έσοδα των 27 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Κίνα κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση, με ένα χάσμα 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο δικαιούνται την Ευρώπη αξίας 4,8 δισ. Ευρώ και για τα δύο. Προφανώς το υψηλότερο κέρδος είναι επίσης εγγυημένο από το είδος του έξυπνου σπιτιού που λαμβάνουμε υπόψη. Όσο περισσότερο ένα ακίνητο θα απολαύσει έξυπνα στοιχεία, τόσο περισσότερο θα δημιουργήσει κέρδος!

Η τεχνολογία σε συνδυασμό με τις ανάγκες μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς φαίνεται να έχει αλλάξει την παγκόσμια ακίνητη περιουσία!
Τι μπορούμε να πούμε, ελπίζουμε ότι αυτό είναι επίσης ένα πολύ έξυπνο έτος!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB