Το 2020 είναι ελάχιστο

Το Minimal είναι ένα στυλ που έχει αποκτήσει μεγάλη ορατότητα τα τελευταία χρόνια, για διάφορους λόγους. Ευελιξία, οικονομία και πάνω απ 'όλα νεωτερικότητα. Αλλά συνήθως, αυτό το στυλ σχετίζεται κυρίως με τα έπιπλα. Αλλά το 2020, όπως είπαμε στους προηγούμενους οδηγούς, θα θυμόμαστε ως το έτος κλειδώματος. Μια περίοδος κατά την οποία ο καθένας μας έχει συμβιβαστεί με τους τοίχους και τους χώρους του σπιτιού μας, συχνά πολύ στενός. Τι γίνεται αν σας λέμε ότι το μινιμαλιστικό θα είναι το πιο εμβληματικό στυλ του 2020;

Λοιπον ναι. Σύμφωνα με τους ειδικούς του κλάδου, εκτός από την ανάγκη δημιουργίας πιο πράσινων χώρων, μετά το κλείδωμα θα υπάρχει η ανάγκη επαναπροσδιορισμού του σπιτιού αλλά με απλότητα. Λοιπόν, εδώ είναι οι τάσεις που θα περιλαμβάνουν επενδυτικά σπίτια, σε ελάχιστο στιλ!
Πρώτα απ 'όλα, θα επιλέξουμε τον ανοιχτό χώρο. Τόσο από δομική άποψη όσο και από άποψη όρασης. Λόγος γιατί, θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε τους υπάρχοντες χώρους εξαλείφοντας την υποδιαίρεση των δωματίων. Στην ανθρώπινη ψυχή, μετά από μια περίοδο ακραίου περιορισμού, η ανάγκη να ζει σε μεγαλύτερα περιβάλλοντα είναι θεμελιώδης. Μεταξύ των πιο διαφορετικών αιτημάτων, τα πιο δημοφιλή δίδονται από τα φωτεινότερα χρώματα και τα «επεξεργάσιμα» έπιπλα. Στην πραγματικότητα, την τελευταία περίοδο, οι αγορές επίπλων εξοπλισμένων με τροχούς ή "ανασυρόμενες" αυξήθηκαν. Απλώς για να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε κατάσταση και να ανακτήσει χώρο. Και τα χρώματα; Θεμελιώδες για να διευρύνει το δωμάτιο οπτικά.

Στην αρχή λοιπόν με παστέλ χρώματα που χτυπούν σε αποχρώσεις του λευκού. Το Sage green είναι επίσης το χρώμα που χρησιμοποιείται περισσότερο στην περίοδο μετά τον Covid. Ίσως λόγω της ικανότητάς του να χαλαρώνει τη θέα και το μυαλό! Ένα δεύτερο σημαντικό βήμα που σίγουρα θα εμφανιστεί στην περίοδο μετά τον Covid είναι αυτό της προσαρμογής. Χαρακτηριστικό του μινιμαλιστικού στυλ! Έτσι, πάντα σύμφωνα με όσα είπε οι ψυχολόγοι, η ανάγκη προσαρμογής θα είναι η βάση αυτής της κρίσιμης παρένθεσης που έχει βιώσει ολόκληρος ο πλανήτης.

Και ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, συνεχίζει να ζει. Και αυτό το στυλ θα αντιπροσωπεύει την ανάγκη αλλαγής του σπιτιού, με απλότητα και πάνω απ 'όλα φθηνή. Σε αντίθεση με τους άλλους, στην πραγματικότητα, το μινιμαλιστικό στιλ προβλέπει την αναδιαμόρφωση του προϋπάρχοντος. Αυτό σημαίνει να μην αντιμετωπίζετε υπερβολικά έξοδα, αλλά απλά να ανανεώνετε ή να τροποποιείτε τόσο τα έπιπλα όσο και τα δωμάτια.

Το περιττό θα εξαλειφθεί, για να δώσει περισσότερο χώρο τόσο στα δωμάτια όσο και στα πιο συγκεκριμένα έπιπλα. Επιπλέον, και πάλι σύμφωνα με τα ευρήματα των διαφόρων ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, οι αλλαγές που έγιναν περισσότερο ήταν αυτές που σχετίζονται με τα οικόπεδα των οικιακών τειχών. Ναι, τότε σε μικρά γεωμετρικά σχέδια με απαλά χρώματα, τα οποία εγγυώνται ισορροπία για ολόκληρο το σπίτι.
Τι μπορούμε να πούμε, αυτή η καινοτομία στον κόσμο των ακινήτων και του σπιτιού deco, που γεννήθηκε από μια δραματική εμπειρία, έχει μετατραπεί σε πραγματική μανία! Για να μάθετε περισσότερα νέα για την ακίνητη περιουσία, μείνετε συντονισμένοι!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB