Τάσεις Χριστουγέννων 2020

Εδώ είμαστε και πάλι, στην πύλη μας αφιερωμένη σε ειδήσεις που κινούνται γύρω από την αγορά ακινήτων. Κάθε χρόνο, και για κάθε περίσταση, εξετάζουμε τις θεματικές διακοσμήσεις. Σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε, το σπίτι γίνεται καταφύγιο μας περισσότερο από ποτέ. Και επίσης για να αναβιώσουμε το πνεύμα και να μην ξεχνάμε τις παραδόσεις μας, σήμερα θα επικεντρωθούμε στο πώς να διακοσμήσουμε το σπίτι μας για το πιο αναμενόμενο πάρτι της χρονιάς! Αποφασίσαμε να παραθέσουμε και να σχολιάσουμε ποια στυλ θα είναι τα πιο δημοφιλή, πάντα σύμφωνα με τις συμβουλές των ειδικών του κλάδου. Ετοιμάστε λοιπόν ένα στυλό και χαρτί: ας ξεκινήσουμε αυτήν την κατάδυση στο χριστουγεννιάτικο σπίτι deco!

Το πρώτο στυλ που θα αντιμετωπίσουμε είναι αυτό που ονομάζεται "mignon". Ιδανικό για όσους δεν θέλουν να αναστατώσουν το σπίτι τους ή για εκείνους που δεν έχουν μεγάλο χώρο. Αλλά και για τους τεμπέληδες! Ο νόμος που διέπει αυτό το στυλ είναι να ξεκινήσετε από μικρά πράγματα. Ένα δέντρο δεν είναι απαραίτητο, αλλά ένα κλαδί θα είναι αρκετό για να διακοσμήσει με την ίδια φροντίδα με ένα πραγματικό έλατο. Οι ειδικοί προτείνουν επίσης τη διακόσμηση καθημερινών αντικειμένων, όπως φυτά με ψεύτικο χιόνι από βαμβάκι ή να προσθέσετε στοιχεία της φύσης, όπως κλαδιά και μούρα με κόκκινες κορδέλες. Η χριστουγεννιάτικη ισοτιμία! Με μερικά κόλπα, το σπίτι σας θα φαίνεται πολύ πιο μαλακό και πιο φιλόξενο.
Το δεύτερο στυλ που προτείνουν οι ειδικοί είναι το λεγόμενο «Old School». Με το παλιό εννοούμε την ικανότητα ανάκτησης του παλιού (προορίζεται ως υλικό που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί) και να το ανακαλύψουμε ξανά. Ενα παράδειγμα? Ταρτάν υφάσματα και δέρμα για να διακοσμήσουν το δέντρο ή ακόμα και να τυλίξουν δώρα. Ή βγάλτε τα παλιά vintage αντικείμενα της γιαγιάς, όπως οι κλασικοί κάτοχοι μπισκότων κασσίτερου. Ξέρετε, με μια βουτιά χρώματος, κάνουν αμέσως τα Χριστούγεννα! Και στη συνέχεια η βρετανική πινελιά: το πράσινο και το κόκκινο ως τα κύρια χρώματα, τα οποία συνοδεύουν τους μπαχαρικούς εγχυτήρες ή διακοσμούν τις καρό για να τυλίξετε τον εαυτό σας. Έτσι, τα Χριστούγεννα θα έρθουν επίσης νωρίς!

Σε αυτήν τη στήλη, και πάντα σύμφωνα με την ανεκτίμητη βοήθεια των εμπειρογνωμόνων, υπάρχει χώρος για ακόμη και τους πιο δημιουργικούς. Για όλους όσους προτιμούν το DIY από τα παραδοσιακά Χριστούγεννα, με λίγα λόγια, κάντε το μόνοι σας! Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορούμε να δώσουμε σκληρές γραμμές, αλλά μερικές συμβουλές ναι! Ξεκινήστε από το δέντρο! Φέτος πολλοί θεώρησαν κατάλληλο να το αντικαταστήσουν με ξύλινες σκάλες. Για να διακοσμήσετε σαν να ήταν αειθαλή. Για διακοσμήσεις, από την άλλη πλευρά, ζήστε την τέχνη της φιλικής προς το περιβάλλον ανακύκλωσης! Τα υλικά που πρόκειται να επαναχρησιμοποιηθούν ξεκινούν από τα αποξηραμένα κελύφη φρούτων, μέχρι τα κενά γυάλινα μπουκάλια.

Και ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, για τους πιο έμπειρους, προτείνεται να δημιουργηθεί κάτι από το μηδέν, ίσως με ξύλο, τερακότα που μεταδίδει αμέσως αυτή την αίσθηση του σπιτιού, της οικογένειας και των Χριστουγέννων.
Αν και αυτό το έτος θα είναι διαφορετικό, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ζείτε σε ένα σπίτι που είναι πραγματικά γλυκό και φιλόξενο. Επομένως, εκμεταλλευτείτε τις συμβουλές μας, για να δημιουργήσετε και να κάνετε το σπίτι σας με θέμα τα Χριστούγεννα πιο ζεστό!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB