Τα ξενοδοχεία γίνονται επίσης Passiv

Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε, δεν υπάρχουν λίγες αλλαγές: σε όλο τον κόσμο, κάθε έθνος προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια από τις πιο απροσδόκητες και πρωτοφανείς καταστάσεις. Αυτό που αφορά την πανδημία έκτακτης ανάγκης. Είναι γνωστό ότι κάθε τομέας έχει δοκιμαστεί και η ακίνητη περιουσία σίγουρα δεν αποκλείεται από αυτό το δύσκολο τεστ. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα τμήμα της ακίνητης περιουσίας που αντιμετωπίζει την κατάσταση Covid με μεγαλύτερη κριτική. Μιλάμε για ξενοδοχεία. Σε έναν κόσμο φόβου, έντασης και συνεχούς ανησυχίας για το μέλλον του, η λύση του ξενοδοχείου για μελλοντικούς ταξιδιώτες φαίνεται να απορρίπτεται a priori. Για πολλούς παράγοντες. Πρώτα απ 'όλα, η αδυναμία διαχείρισης της υγιεινής της εγκατάστασης σε απόλυτη αυτονομία.

Η αγορά ενοικίασης είναι διαφορετική. Υπερβολικά αυξημένη, ειδικά εάν οι ιδιότητες έχουν εξωτερικούς και πράσινους χώρους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το κίνητρο για αλλαγή ήταν ζωτικής σημασίας για τη ξενοδοχειακή βιομηχανία. Επομένως, εμείς στο Realigro θεωρήσαμε σημαντικό να αναλύσουμε αυτό το τμήμα. Ειδικά σε σχέση με ένα γεγονός: η μετατροπή πολλών ξενοδοχείων σε παθητικό. Θυμάστε την προηγούμενη στήλη μας για παθητικά σπίτια; Για όσους το έχουν χάσει, ο όρος «παθητικό σπίτι» αναφέρεται σε δομές που παράγουν ανεξάρτητα την ενέργεια που απαιτείται για τους επισκέπτες τους.

Χωρίς να απαιτείται εξωτερική συνεισφορά. Όπως η θέρμανση. Ένα πραγματικό σημείο καμπής, οικολογικά βιώσιμο και, μακροπρόθεσμα, επίσης οικονομικό. Φαίνεται ότι αυτό το νέο μάντρα έχει υιοθετηθεί επίσης από πολλά ξενοδοχεία, χάρη στις πολλές συμβάσεις και τα κονδύλια που διατίθενται από τα διάφορα ευρωπαϊκά και μη ευρωπαϊκά κράτη, για να επιστρέψουν στο πράσινο και να μειώσουν τις επιπτώσεις. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε, σε αυτήν την ανάλυση σε παθητικά ξενοδοχεία, το αποτέλεσμα μιας νορβηγικής μελέτης, η οποία δημιούργησε ένα 100% βιώσιμο παθητικό ξενοδοχείο. Η περιουσία αυτού του ξενοδοχείου έγκειται όχι μόνο στην υιοθέτηση μιας κουλτούρας κατανάλωσης χαμηλών επιπτώσεων, αλλά και στην αναζήτηση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών. Οι διάφορες καμπίνες που το αποτελούν, για παράδειγμα, σε ξύλο καστανιάς, δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία με χρώματα ή άλλους ρύπους που είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για το περιβάλλον. Αλλά πού βρίσκεται αυτό το ξενοδοχείο; Στην Αλσατία, στο τέλος της λεγόμενης «διαδρομής κρασιού».

Ένα ξενοδοχείο, επομένως, το 48º North, το οποίο είναι απόλυτα αρμονικό με τη διαδρομή που είναι αφιερωμένη στις κύριες περιοχές κρασιού της περιοχής. Πολλοί έχουν ορίσει αυτήν την εμπειρία ολιστικά μοναδική, σε στενή επαφή με τη φύση και τις απολαύσεις που μπορεί να δημιουργήσει. Ένας ύμνος για τη βιωσιμότητα και την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι το ξενοδοχείο στοχεύει επίσης να έχει πολύ χαμηλή επίδραση στο τοπίο, τόσο στην παθητική όσο και στη φυσική του δομή.

Ελπίζουμε ότι αυτό το βήμα προς την πράσινη κουλτούρα μπορεί να είναι ένα από τα πολλά. Ειδικά σε μια τόσο δραματική περίοδο, είναι ειδήσεις σαν αυτό που σώζουν καλά. Τόσο για τους επενδυτές του αύριο, αλλά και για όσους θέλουν να χτίσουν ένα νέο σπίτι ή επιχείρηση από το μηδέν! Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα, λοιπόν .. απλά πρέπει να μείνετε συντονισμένοι στην πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB