Σπίτι στο όμορφο Hoting, δήμος Strömsund, κομητεία Jämtland

Το Hoting είναι μια πόλη στο Tåsjö στην κομητεία Jämtland. Βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Strömsund και έχει περίπου 700 κατοίκους1. Η πόλη φημίζεται για τους ετήσιους αγώνες τροτ στο Hotingtravet, οι οποίοι προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο την 1η Ιουλίου. Στα αξιοθέατα περιλαμβάνονται ο ταφικός χώρος των Βίκινγκς στο Långön, ο σταθμός Hotings, το προϊστορικό μουσείο, το σπίτι του Valågården

Μέσα και γύρω από το Hoting/Tåsjö Hoting Antika Hotings Περιοχή κάμπινγκ: Hoting/Tåsjö ...

Hoting's Church Kyrktåsjö Köpmangatan 9, Περιοχή Hoting: Hoting/Tåsjö ...

Ivars Automuseum Västra Hoting 450, Hoting Area: Hoting/Tåsjö ...

Rörström's Hembygdsförening Rörström Περιοχή: Hoting/Tåsjö ...

Tåsjö homestead Kyrktåsjö 205, Hoting area: Hoting/Tåsjö ...

Εκκλησία Tåsjö Kyrktåsjö Köpmangatan 9, Περιοχή Hoting: Hoting/Tåsjö ...

Το σπίτι του Valågården...

Το Hoting είναι ένα όμορφο μέρος στο Jämtland της Σουηδίας.

Λεωφορείο: Μπορείτε να πάρετε τα λεωφορεία από το Länstrafiken για να ταξιδέψετε στο Hoting. Η λεωφορειακή γραμμή 142 εκτελεί δρομολόγια από το Östersund μέσω Lit, Häggenås, Hammerdal, Strömsund και τέλος προς το Hoting1. Για να βρείτε τα τρέχοντα χρονοδιαγράμματα και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Länstrafiken.
Συνδυασμός τρένου και λεωφορείου: Αν θέλετε να συνδυάσετε ταξίδια με τρένο και λεωφορείο, μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με το Resrobot. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Länstrafiken.

Πτήση: Εάν προτιμάτε να πετάξετε, μπορείτε να πάρετε μια πτήση προς Östersund από διάφορες πόλεις της Σουηδίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο ή το τρένο για το Hoting.
Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, φροντίστε να απολαύσετε το όμορφο

Υπάρχει μια παλιά ζημιά στο νερό από το 2014 που πρέπει να αποκατασταθεί ή τουλάχιστον να γίνει γνωστή. Το σπίτι πωλείται ως έχει. Ο όρος σύμβασης "ως έχει" είναι ο πιο συνηθισμένος, επειδή είναι όρος σύμβασης ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με ένα νέο προϊόν.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB