Φτηνές αγορά ακινήτων της Ρουμανίας για συνταξιούχους

Η Φλόριντα είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ανθρώπους που σκοπεύουν να περάσουν τα χρυσά χρόνια τους στο ζεστό κλίμα και δεν θέλουν να φύγουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2010, το 17,3% του πληθυσμού της Φλόριντα απαρτίζεται από άτομα άνω των 65 ετών, ενώ το 2017 ο αριθμός αυτός ήταν 20,2%. Συνολικά, ο πληθυσμός της Φλόριντα το 2017 ήταν λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι, εκ των οποίων 4,2 εκατομμύρια ήταν άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.



Εκείνοι που σχεδιάζουν το μέλλον τους εκ των προτέρων, αρχίζουν να αγοράζουν ένα ακίνητο στη δεκαετία του '40 ή στις αρχές της δεκαετίας του '50, έτσι ώστε μετά τη συνταξιοδότησή τους να έχουν υποθήκη χωρίς υποθήκη. Υπάρχουν πολλοί δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί στη Φλόριντα, όπως το Disney World στο Ορλάντο, το Daytona Beach, το San Agustin, το Fort Lauderdale και το Μαϊάμι, όπου ένα ακίνητο που αγοράζεται μπορεί να ενοικιαστεί και να πληρώσει για τον εαυτό του.



Οι τιμές των ακινήτων στη Φλόριντα μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Ένα σπίτι με 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια μπορεί να αγοραστεί σε χαμηλές πόλεις, όπως το Γουέλινγκτον της Φλόριντα, ενώ ένα πολυτελές σπίτι με 12 υπνοδωμάτια 17 δωματίων σε μια πολυτελή γειτονιά της Lantana μπορεί να ανέλθει στα 12 εκατομμύρια δολάρια.



Το 2018, η μέση τιμή κατοικίας στη Φλόριντα, σύμφωνα με την Zillow, είναι 223.200, με πρόβλεψη να αυξηθεί κατά 6,1% εντός του επόμενου έτους. Η μέση τιμή εγγραφής είναι $ 290.000, ενώ η μέση τιμή πώλησης από τον Απρίλιο του 2018 ήταν 226, 500. Το δεκαέξι τοις εκατό των λιστών πωλείται με μείωση της τιμής. Η μέση τιμή ανά τετραγωνικό πόδι στη Φλόριντα το 2018 είναι $ 165.



Μεταξύ των μεγαλύτερων πόλεων στη Φλώριδα, το Μαϊάμι είναι το πιο ακριβό με το διάμεσο δείκτη αρχικής αξίας $ 300.500, ενώ το Pensacola είναι το φθηνότερο, με $ 132.100 HVI. Ο δείκτης αρχικής αξίας υπολογίζεται με βάση τη διάμεση λίστα και τις μέσες τιμές πώλησης στην πόλη. Οι εγχώριες εγγυήσεις της Φλόριντα μπορούν σίγουρα να βελτιώσουν την τιμή πώλησης ενός περιουσιακού στοιχείου της Φλόριντα χωρίς να κοστίζουν περισσότερα από 500 δολάρια ετησίως.

Για εκείνους τους κατοίκους που προτιμούν να ζουν σε μέρη που προορίζονται για άτομα 55+, η Φλόριντα προσφέρει σχεδόν 400 Κοινότητες Συνταξιούχων Ενηλίκων. Υπάρχουν πάνω από εκατό από αυτές τις κοινότητες στη νοτιοδυτική Φλώριδα, σχεδόν εκατό στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σχεδόν 70 στην Κεντρική Φλόριντα και σχεδόν 50 στην κεντρική ακτή του Ατλαντικού. Άλλες κοινότητες είναι διάσπαρτες σε όλη την πολιτεία, με μια κοινότητα στην πόλη του Παναμά στο βορειοδυτικό τμήμα της Φλόριντα.



Οι μελλοντικοί κάτοικοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε condos, townhomes και μονοκατοικίες. Οι τιμές σε αυτές τις κοινότητες κυμαίνονται από κάτω από $ 100.000 έως πάνω από $ 2 εκατομμύρια. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν πισίνες, γήπεδα τένις, γήπεδα γκολφ, γυμναστήρια, εστιατόρια και πολλά άλλα. Πολλές κοινότητες στις λίμνες επιτρέπουν τη στάθμευση με σκάφος.



Εκτός από τις Ενεργές Κοινότητες Ενηλίκων, η Φλόριντα προσφέρει μια ποικιλία άλλων τύπων κοινοτήτων για τους ηλικιωμένους κατοίκους της. Αυτές περιλαμβάνουν τις Ανεξάρτητες Κοινότητες Ζωής, τη Συνεχή Φροντίδα

Τις Κοινότητες Συντάξεων, τις Υποβοηθούμενες Κοινότητες, την Φροντίδα Αλτσχάιμερ και τα Σπίτια Νοσηλευτικής Φροντίδας, έτσι ώστε κάθε κάτοικος να μπορεί να επιλέγει τον τύπο διαβίωσης που τους ταιριάζει καλύτερα.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB