Προχωρώντας στην Ουρουγουάη: γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε

Η αναζήτηση ενός σπιτιού στην Ουρουγουάη δεν είναι περίπλοκη, αντίθετα, είναι εξαιρετικά απλή.
Η χώρα με το κεφάλαιο του Μοντεβιδέο έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια σε πλήρη κρατική ενημέρωση λόγω μεταρρυθμίσεων που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τους πολίτες, αλλά κυρίως τους ξένους επενδυτές.
Ο μεγάλος αριθμός κενών κατοικιών στη χώρα οδήγησε σε απότομη αύξηση της αγοράς εφοδιασμού, η οποία όμως δεν βρίσκει εξίσου έγκυρη ερώτηση.
Γιατί;

Βρίσκεται στο νότο της Βραζιλίας και συνορεύει με την Αργεντινή, ένα έθνος συχνά δεν λαμβάνεται υπόψη.
Ωστόσο, η Ουρουγουάη θα μπορούσε να είναι η χώρα στην οποία θα ξεκινήσει μια νέα ζωή.
Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να θυμόμαστε χάρη στη γεωγραφική του θέση, σας επιτρέπει να επισκεφθείτε όλη τη Νότια Αμερική μέσα σε λίγες μέρες.

Η πιο διαδεδομένη γλώσσα είναι προφανώς ισπανική, αλλά χάρη στην παρουσία διαφόρων εθνοτικών ομάδων, είναι δυνατή η επικοινωνία με απλότητα στα ιταλικά, τα αγγλικά και σε ορισμένες περιοχές και στα γαλλικά. Επιπλέον, η Ουρουγουάη δεν θέτει όρια στους ξένους πολίτες που προτίθενται να αγοράσουν ακίνητο, ακόμη και χωρίς να έχουν θεώρηση.

Αν και δεν έχει μεγάλη επέκταση, το έθνος παρουσιάζει ποικίλες περιοχές, από τις πιο αγροτικές μέχρι τις πιο βιομηχανοποιημένες.
Προφανώς, ο τρόπος ζωής που βρίσκεται ποικίλλει ανάλογα με το περιβάλλον.
Οι πιο αναφερόμενες περιοχές για να εντοπίσετε και να αγοράσετε ένα σπίτι είναι η πρωτεύουσα και Punt del Este.

Όσο περισσότερο απομακρύνεστε από αυτές τις πόλεις και τα περισσότερα πλεονεκτήματα (από οικονομική άποψη) θα βρεθούν. Όσον αφορά τις ξένες επενδύσεις, η Ουρουγουάη έχει διάφορους ευνοϊκούς παράγοντες.



Πρώτον, η ασφάλεια δικαίου, η διαθεσιμότητα πρώτων υλών, ιδιαίτερα στον γεωργικό τομέα, η εξειδικευμένη εργασία, ένα αποτελεσματικό επενδυτικό πρόγραμμα που οδηγεί στη δημιουργία θέσεων εργασίας και, τέλος, οι φορολογικές απαλλαγές για τις ξένες επενδύσεις.

Δίνοντας προσοχή στις τελευταίες, πρέπει να σημειωθεί ότι το σύστημα κινήτρων για επενδύσεις στην Ουρουγουάη προβλέπει φοροαπαλλαγές για όλους εκείνους που αγοράζουν ακίνητα και αναδιαρθρώνουν τα υπάρχοντα.

Ας δούμε το κόστος τώρα
Ένα μονοκατοικία που περιβάλλεται από πράσινο 400μ², λίγα μέτρα από την παραλία, ξεκινάει από 120.000 ευρώ.
Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα φωτεινό διαμέρισμα δύο δωματίων, με μεγάλο κήπο και μερικά βήματα από τη θάλασσα, η τιμή είναι 160.000 ευρώ.
Απλά πρέπει να επιλέξετε την περιοχή και τον τύπο του ακινήτου για να επωφεληθείτε από τις διάφορες εγκαταστάσεις και να επενδύσετε σε τούβλο στη Νότια Αμερική.

Σχετικά άρθρα:

Τα όνειρα των Αμερικανών.

Έχουμε φέρει επανάσταση στην παγκόσμια αγορά ακινήτων.

Το ακίνητο στη Βραζιλία κάνει περίπου το 15%

Θετική τάση στις μετοχές στη Βραζιλία

Η Κούβα ανοίγει στην αγορά ακινήτων

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB