Χονγκ Κονγκ και την αύξηση του μεγέθους: οι τιμές τριπλασιάστηκαν τα τρία τελευτα

Χονγκ Κονγκ και την αύξηση του μεγέθους: οι τιμές τριπλασιάστηκαν τα τρία τελευταία χρόνια. Η ιδιαίτερη διοικητική περιοχή του Χονγκ Κονγκ, κυριολεκτικά «αρωματικό λιμάνι» είναι μία από τις πιο διάσημες πόλεις της ασιατικής ηπείρου, δεδομένης της παρουσίας πολλών φαραγγιών.



Δεν καταλαμβάνει μόνο αυτά τα πρωτεύοντα, στην πραγματικότητα είναι επίσης μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές στον κόσμο.

Αφού ήταν μια αποικία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας εδώ και χρόνια, σήμερα έχει γίνει πραγματική δύναμη από εμπορική, οικονομική και οικονομική άποψη.



Την τελευταία δεκαετία, πέραν αυτού, καλωσόρισε πολλούς ξένους από όλο τον κόσμο, πρόθυμους να αλλάξουν δραστικά τη ζωή τους. Η δουλειά είναι μια σταθερά στην Κίνα, και κανείς δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρει μια κατοχή.



Αλλά αν ενδιαφέρεστε επίσης να ανακαλύψετε αυτή την υπέροχη πόλη, πρέπει να αντιμετωπίσετε μια πραγματικότητα που δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους επενδυτές.

Η αγορά ενός σπιτιού στο Χονγκ Κονγκ είναι σήμερα ένα προνόμιο για λίγους.



Οι τιμές των κατοικιών αλλά κυρίως τα μισθώματα έχουν τριπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.

Όχι μόνο στον τομέα των κατοικιών, αλλά και στα γραφεία του βαθμού Α (συγκεκριμένα), αυτό το κύμα έχει αισθανθεί, προκαλώντας μια γενική μετατόπιση των δυνητικών επενδυτών.



Η αιτία είναι απλώς μία: η υπερβολική ζήτηση για στέγαση ή / και γραφεία, που προκαλείται με τη σειρά της από την αύξηση του εργατικού δυναμικού σε κάθε τομέα.



Απλά σκεφτείτε ότι κάθε μήνα, η τιμή των ενοικίων αυξάνεται έως και το 3%, σημειώνοντας μια τάση (καθώς και ανησυχητική) ασταμάτητη.



Παρ 'όλα αυτά, η κινεζική οικονομία, σε αντίθεση με πολλά άλλα έθνη που ζουν ή έχουν ήδη βιώσει ένα παρόμοιο φαινόμενο, δεν φαίνεται να πέφτει.

Οι επενδυτές προτιμούν να αγοράζουν ακόμη και σε υψηλότερες τιμές και όχι να περιμένουν καλύτερους χρόνους.



Προφανώς, η σημασία που αναγνωρίζεται παγκοσμίως, για να γίνει μέρος του οικονομικού κύκλου του Ανατέλλοντος Κυρ, φαίνεται να έχει εξαλείψει τις υπερβολικές τιμές των διαμερισμάτων.



Για να επιβεβαιωθεί αυτό, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι νέες μισθώσεις στην κεντρική περιοχή έχουν αυξηθεί κατά 110% (σε σύγκριση με τις απαιτήσεις επέκτασης των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών εταιρειών).



Τα ξενοδοχεία συνέβαλαν επίσης στην αύξηση αυτή της γενικής αγοράς.

Μεταξύ των πιο γνωστών, ο Oriental Patron, έχει μισθώσει περίπου 13.900 τετραγωνικά μέτρα λόγω της έντονης ανάγκης που αισθάνονται οι επενδυτές.



Και αυτό δεν είναι όλα!



Οι πολυτελείς συγκυριαρχίες έχουν εισέλθει στην αγορά χρηματοδοτικής μίσθωσης για να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις του νέου τουριστικού φόρου στη λεγόμενη «κενή θέση».



Μπορούμε να πούμε ότι η αγορά έχει υποστεί ισχυρό κούνημα αλλά, όπως πάντα, η Κίνα φαίνεται να είναι περισσότερο από προετοιμασμένη για το απρόβλεπτο που υπαγορεύει η χρηματοπιστωτική αγορά.



Και εσείς, τι θα επιλέξετε;

Θα περιμένετε για πιο ώριμους χρόνους ή θα ρίξετε τον εαυτό σας με το χέρι στο κινεζικό τούβλο;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB