Βιετνάμ: το ενδιαφέρον για τη γη αυτή έχει ξαναγεννηθεί

Στην αγορά Outsourcing μια περίεργη και ασυνήθιστη είδηση ξεφεύγει από αυτό που θα μπορούσε να αναμένεται. Στη συλλογική φαντασία, στην πραγματικότητα, όλα μπορούσαν να σκεφτούν, εκτός από το να δούμε την πρώτη θέση μιας κατάταξης για τους κύριους στόχους για να επενδύσουν, μια γη φαινομενικά φτωχή και καθυστερημένη.



Αλλά η πραγματικότητα μερικές φορές ξεπερνά τη φαντασία και γι 'αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι αποφάσισαν να αναζητήσουν ένα σπίτι στο Βιετνάμ.



Σε παγκόσμιο επίπεδο, στην πραγματικότητα, το Βιετνάμ έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον σε διάφορες πτυχές και σε διάφορους τομείς, αλλά, ειδικότερα, στην ακίνητη περιουσία.

Περίεργος να ξέρει γιατί;



Ακολουθεί η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας.



Χωρίς αμφιβολία, το Βιετνάμ έχει καθιερώσει την πρωταγωνιστική παρουσία του στον κλάδο κυρίως ως εναλλακτικό προορισμό για τις διάφορες υπηρεσίες offshoring χαμηλού κόστους, ανεβάζοντας έτσι την πέμπτη θέση στην κατάταξη που κατάρτισε το 2017 η Cushman & Wakefield.



Η κυβέρνηση του Βιετνάμ έχει εφαρμόσει πολιτικές που αποσκοπούν στην προώθηση της χώρας ως καθαρά τουριστικού προορισμού και ως κόμβου για εξωτερική ανάθεση, χάρη σε ένα ευρύ τμήμα υπηρεσιών που, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, φαίνεται ότι προορίζονται να διαιωνίσουν τη θετική τάση της το χρόνο.



Μεταξύ των σημείων υπέρ της χώρας που συνέβαλαν σε αυτή την ταχεία επέκταση, αναμφισβήτητα βρίσκουμε το ισχυρό επίπεδο κεφαλαιοποίησης για την αύξηση του κινεζικού κόστους εργασίας.



Στην περιοχή της Ινδίας βρίσκεται μια ισχυρή αγορά BPO (η οποία περιλαμβάνει και το Βιετνάμ).



Οι Φιλιππίνες, σε πλήρη φάση ανάπτυξης, ανταγωνίζονται έντονα με την Ινδία.



Αυτά τα στοιχεία δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο το Βιετνάμ κατάφερε να αναδειχθεί και να διατηρήσει την κορυφαία θέση στην κατάταξη από το 2015. Ένα ρεκόρ σεβασμού, που δίνεται επίσης από την ικανότητα τιμολόγησης μόνο στον τομέα των ακινήτων, περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μια υπερβολική φιγούρα για ένα έθνος που θεωρείται μεταξύ των φτωχότερων και πιο καθυστερημένων στον κόσμο.



Ενώ η παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη έχει σταματήσει, το Βιετνάμ υπερβαίνει όλες τις προσδοκίες με μια αξιοζήλευτη τάση!



Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο αυξανόμενος πληθωρισμός, το κόστος εργασίας, αυξάνει σημαντικά την ελκυστικότητα χωρών όπως το Βιετνάμ.



Η ενεργειακή ασφάλεια είναι επίσης ένας από τους βασικούς πυλώνες αυτής της χώρας, με μείωση του κόστους και βελτιστοποίηση των πόρων.



Τι να πουν, ελπίζουμε ότι όσοι κάποτε θεωρούσαν «staterelli» μπορούν να έχουν τη δική τους προσφυγή, επιτυγχάνοντας, όπως το Βιετνάμ, να βρουν μια αξιοπρεπή θέση στην παγκόσμια οικονομία.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB