Ουγγαρία: γιατί πρέπει να επενδύσει το 2018;

Ορίστηκε το "Παρίσι της Ανατολής", η Βουδαπέστη έχει πολλά στοιχεία που αναφέρονται στη γαλλική πρωτεύουσα: ο Δούναβης, ο οποίος κόβει την πόλη και βλέπει τα κάστρα και τα όμορφα κτίρια, το λόφο παρόμοιο με τη Μονμάρτρη. μοναδικό: είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης τριών πόλεων: της Βούδας, της Πέστης και της Óbuda, με την γέφυρα αλυσίδων και επτά άλλες γέφυρες.

Ομοίως με όλες τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς, για οποιονδήποτε δυτικότερο, είναι βολικό να επενδύσουμε.

Αλλά θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τον τομέα και πώς να το κάνετε.

Πρώτον, είναι απαραίτητο να αναλυθούν τα μακροοικονομικά δεδομένα:

Το ΑΕΠ στην Ουγγαρία αυξήθηκε κατά 4% το 2017

Ο τομέας των υπηρεσιών αυξήθηκε κατά 1,9%, ο τομέας των κατασκευών κατά 1,6% και ο κλάδος κατά 0,8%.

Η μεγαλύτερη αύξηση της παραγωγής σημειώθηκε στον κατασκευαστικό τομέα με + 30%,

Η ουγγρική αγορά ακινήτων βιώνει μια περίοδο έντονης επέκτασης εδώ και χρόνια. Η αξία των ακινήτων αυξάνεται με μια σταθερή τάση και σήμερα η αγορά ενός σπιτιού ή ενός γραφείου είναι μία από τις καλύτερες επενδύσεις για όσους αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Ουγγαρία ή για όσους απλώς αναζητούν επαρκή αμοιβή για το κεφάλαιό τους. Το μυστικό της επιτυχίας των επενδύσεων σε ακίνητα στην Ουγγαρία είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί τόσο στην ποιότητα των ακινήτων όσο και, γενικότερα, στις ιστορικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές συνειρμούς της ίδιας της Ουγγαρίας.

Αυτό συνοδεύεται από την έντονη επέκταση του κατασκευαστικού τομέα, που οφείλεται κυρίως στην επένδυση μεγάλων επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής ξενοδοχείων και θέρετρων), από τις επιπτώσεις του προγράμματος CSOK (το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς κατοικίας στην Ουγγαρία για τις ουγγρικές οικογένειες να αποκτήσουν ένα σπίτι σε ιδιοκτησία), και από το τεράστιο πρόγραμμα έργων που υλοποιεί το κράτος.



Η γενική κατάσταση του κατασκευαστικού τομέα στην Ουγγαρία συνοδεύεται από ένα στοιχείο που φαίνεται παράδοξο, αλλά αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική ευκαιρία για ξένες εταιρείες: την έλλειψη ουγγρικών κατασκευαστικών εταιρειών που μπορούν να εγγυηθούν το ρυθμό ανάπτυξης που απαιτεί ο τομέας. Αν προσθέσουμε ότι το κόστος κατασκευής το 2017 έχει αυξηθεί πολύ κοντά στο 20% σε σύγκριση με το 2017, η εικόνα των μεγάλων ευκαιριών που προσφέρονται σήμερα από την Ουγγαρία είναι ακόμα σαφέστερη.

Η Βουδαπέστη είναι η λιγότερο δαπανηρή ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για επενδύσεις σε ακίνητα.

Ένα καλό ανακαινισμένο διαμέρισμα 70-80 τετραγωνικών μέτρων (χωρίς θέα στο Δούναβη), μπορείτε επίσης να αγοράσετε με 40.000 ευρώ. Αντίθετα, με θέα βλέπουμε € 1.000 ανά τετραγωνικό μέτρο. Αν το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο Κοινοβούλιο και το Βασιλικό Παλάτι, η τιμή αυξάνεται στα € 3000 ανά τετραγωνικό μέτρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον άμεσο σύνδεσμο.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB