Η πτώση στο Λας Βέγκας: 11% πτώση τούβλων

Το Λας Βέγκας, το μαργαριτάρι στη Νεβάδα. Η πόλη της απάτης, των καζίνο και χωρίς όρια. Μετά την πτώση των τιμών των ακινήτων τα προηγούμενα χρόνια, αναμενόταν αύξηση της ζήτησης, προφανώς αναλογούσα στην ευρύτερη δυνατότητα αγοράς ενός διαμερίσματος στο Λας Βέγκας.



Παρά τη σταθεροποίηση αυτή, φαίνεται ότι η αγορά ακινήτων αγωνίζεται να αναπτυχθεί.



Η αξία της ακίνητης περιουσίας φαίνεται να έχει ξεθωριάσει, προκαλώντας ένα στάβλο σε όλη τη Νεβάδα.



Ακόμη και ο αριθμός των διαθέσιμων σπιτιών φαίνεται να είναι πολύ χαμηλότερος σε σύγκριση με αυτό που θα οριστεί ως μια αγορά με τέλεια ισορροπία.



Αν και οι τιμές των κατοικιών φάνηκαν να αυξήθηκαν το 2012, δεν έφθασαν στο ιστορικό τους ύψος.



Πάρα πολλοί τουρίστες, αλλά λίγοι επενδυτές. Τα καταστήματα και οι πόλεις πριν από ένα χρόνο αντιπροσώπευαν το 110% του εθνικού κύκλου εργασιών. Σήμερα το ποσοστό των πωληθέντων ακινήτων παραμένει στο 7%.



Η αξία των συναλλαγών σε ακίνητα που συντάχθηκαν το 2017 έφτασε τα 750 εκατομμύρια για τα σπίτια και τα 90 εκατομμύρια για τα συγκυριαρχικά κτίρια.Αυτή η μείωση ήταν λιγότερο εμφανής χάρη στους πολυάριθμους φοιτητές που υπέγραψαν συμβάσεις μίσθωσης κατά το τελευταίο έτος για να σπουδάσουν, ή απλά περάστε μια περίοδο μακριά από την καθημερινή ρουτίνα με την επίσκεψη στη Νεβάδα.



Αλλά ξέρετε, μισθώσεις, δεν φέρνουν μεγάλο πλούτο και, πάνω απ 'όλα, δεν επιτρέπουν μια γρήγορη ανακύκλωση της οικονομίας.



Το καλοκαίρι, αναφέρθηκε μια επιπεδοποίηση όχι μόνο στην πλευρά της ζήτησης, αλλά και στην πλευρά της προσφοράς, και αυτό προκάλεσε έκπληξη μεταξύ των μελετητών και φόβος ανάμεσα στους οικονομολόγους.



Ένα σημαντικό μέρος της εθνικής αγοράς υφίσταται σοβαρό πλήγμα.



Ένα θεμελιώδες πρόβλημα είναι το βυθισμένο.



Υπάρχουν πολλά διαμερίσματα που ενοικιάζονται σε μαύρο χρώμα, τα οποία αποφεύγουν την καταμέτρηση του εθνικού ΑΕΠ, προκαλώντας αλλοίωση των στατιστικών ερευνών.



Τι αναμένεται;



Ελπίζεται ότι, και πάλι για την περίφημη αρχή «σπιράλ», το ιστορικό ελάχιστο αγγίζει να έχει τα επόμενα χρόνια μια έκρηξη που θα εγγυάται μια προσέγγιση με αυτή την ισορροπία τόσο πολυπόθητη.





Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB