Το τούβλο οργίζει στην Ουγκάντα: νέα για ακίνητα

Το τούβλο εξαντλείται στην Ουγκάντα: τα νέα σχετικά με τα ακίνητα Ολόκληρος ο κόσμος, παρά την κρίση, φαίνεται να έχει τελειώσει τη φάση στασιμότητας και κάθε έθνος προσπαθεί να επανεμφανιστεί σε κάθε τομέα.



Η Ουγκάντα δεν αποτελεί εξαίρεση, με μεγάλη αύξηση των ακινήτων.

Η ακίνητη περιουσία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, ακόμη και σε εμπορικό επίπεδο.



Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περίπου 2000 κατοικίες έχουν κατασκευαστεί για να επιλύσουν τη μεγάλη ζήτηση εκείνων που θέλουν να αγοράσουν ένα σπίτι στην Ουγκάντα.



Οι αλλαγές στον κοινωνικό τομέα έχουν προβλεφθεί επίσης στους διάφορους οικονομικούς τομείς, αλλάζοντας όχι μόνο την τάση της αγοράς αλλά και τον τύπο των ζητούμενων αγαθών και υπηρεσιών.



Η οικονομία έχει βελτιωθεί και, μεταξύ των διαφόρων επιθυμιών που ζωντανεύουν τον πληθυσμό, υπάρχει η ύπαρξη περισσότερων ιδιοτήτων.



Αυτή η ιδέα μπορεί να φαίνεται παλιά, αλλά στην πραγματικότητα ακριβώς αυτοί οι νέοι εκφράζουν αυτή την ανάγκη.



Τόσοι πολλοί αποφάσισαν να επενδύσουν σε αυτή τη γη, λίγο «απομακρύνονται από τους άλλους, για να είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά την πολυτέλεια της ζωής με υψηλό επίπεδο ευημερίας.



Ο ρόλος των κτηματομεσιτών έχει επίσης αλλάξει, καθώς είναι ένας ευρέως ζητούμενος αριθμός.



Για να ικανοποιήσει τις αναρίθμητες και νέες ανάγκες, πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσει προκατασκευασμένα σπίτια σε πραγματικά φθαρμένες τιμές. Επίσης υπόκεινται σε τροποποιήσεις και η ίδια διάταξη των ακινήτων (πολύ πιο σύγχρονη και ευρύχωρη).



Οι τιμές ξεκινούν από € 200.000 επάνω, αλλά το κόστος ζωής (πραγματικά πολύ χαμηλό) επιτρέπει σε οποιονδήποτε να αντέξει έναν πυρήνα στέγασης και να εξοικονομήσει σταδιακά.

Μεταξύ των δημοφιλέστερων πόλεων προσδιορίζουμε:



Επαρχία Masindi

Λίμνη Κιόγκα

Καμπάλα

Kigowa



Ελπίζεται ότι το έθνος αυτό θα συνεχίσει τη διαδικασία ανάπτυξής του χωρίς διακοπή, επιτρέποντας στο κράτος να ανταγωνιστεί εύκολα στην αγορά ακινήτων.



Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB