Το μέλλον της ακίνητης περιουσίας χορεύει: η νέα τάση των "καμπύλων" σπιτιών

Θυμάστε τα παιδιά όταν σας ζήτησαν να σχεδιάσετε το σπίτι σας στο σχολείο;
Στην αρχή ήταν δύσκολο να σχεδιάσουμε ευθείες και κανονικές γραμμές αλλά, με την πάροδο του χρόνου, μάθαμε να σχεδιάζουμε σπίτια με άψογα γεωμετρικά σχήματα.
Και αν σας είπαμε ότι μόνο τα σχέδια που ήταν τόσο κακά εκείνη την εποχή, σήμερα θα μπορούσαν να είναι η έμπνευση πολλών για να χτίσουν το δικό τους σπίτι;


Τα νέα είναι φλεγόμενα σε όλο τον κόσμο, αλλά έχουν αρχικά επικεντρωθεί στη Νέα Υόρκη.
Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη, μπορείτε τώρα να εξετάσετε επίσης αυτό το ολοκαίνουργιο είδος ιδιοκτησίας.

Η XI - Νέα Υόρκη
Στην περιοχή Chelsea της Big Apple, έχουν σχεδιαστεί δύο πύργοι που ανεβαίνουν για 26 και 36 ορόφους για επέκταση 91 και 122 μέτρων.
Ο αρχιτέκτονας είναι ο Bjarke Ingles.
Το όνομα αυτού του συγκροτήματος; Το XI χρονολογείται το σχήμα των δύο πύργων.
Η Ingles ήθελε να τις οικοδομήσει δίνοντας την ιδέα ενός κοινού χορού και να δείξει ότι δεν υπάρχει όριο στη φαντασία ακόμα και στον αρχιτεκτονικό τομέα.

Πύργοι Χορού - Σεούλ
Και είναι ακριβώς στο χορό που βασίζονται σε δύο θαυμάσια κτίρια που βρίσκονται στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Ένα μίγμα της παράδοσης και της νεωτερικότητας, αντιπροσωπεύουν το μανίκι κίνηση των παραδοσιακών φορεσιών των βουδιστών χορευτών.
Αριθμός διαμερισμάτων; '' Μόνο '' 834!

Πύργοι υπογραφής - Ντουμπάι

Ποιος δεν ξέρει Zaha Hadid Για όσους δεν ξέρουν, ήταν ένας από τους πιο διάσημους και καταξιωμένους αρχιτέκτονες της εποχής μας.
Με το έργο του πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, ενώνει την καινοτομία, την τεχνολογία και την πολυτέλεια στην επιχειρηματική περιοχή του Business Bay του Ντουμπάι.

Οι πύργοι είναι παρόμοιοι με τα κύματα που αντανακλούν τις παραδοσιακές κινήσεις του αραβικού χορού από τις «χίλιες και μία νύχτες» και το κύριο χαρακτηριστικό είναι η ικανότητα να αναπτύξουν μια κίνηση τόσο οριζόντια όσο και κάθετη.

Κτίριο REN Shanghai Expo-Σανγκάι
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό ή ιδιαίτερο είναι το κτίριο REN της Shangai Expo.
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει σχέδιο με κινεζικό χέρι σε αυτή την κούρσα στην επανάσταση των ακινήτων! Αυτό το ξενοδοχείο στεγάζει ένα κέντρο αναψυχής και συνεδρίων (ήδη χρησιμοποιείται στη Σαγκάη στην Expo 2010). Πρόκειται για δύο κτίρια που συνδυάζονται: το ένα αντιπροσωπεύει το νερό και το άλλο το έδαφος.
Μαζί σχηματίζουν έναν ενιαίο πύργο και μια αψίδα που είναι το τυπικό βήμα χορού που κάθε χορεύτρια εκτελεί πριν φτάσει στο έδαφος.

Ο χορός έχει συναντήσει την τεχνική χάρη σε αυτά τα έργα και, αυτή η νέα τάση, φαίνεται να είναι η κυρίαρχη στον τομέα των ακινήτων που είναι χρωματισμένη με μια πιο καλλιτεχνική φλέβα.

Σας συμβουλεύουμε να μείνετε ενημερωμένοι για να μάθετε τα τελευταία νέα της Realigro!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB