Πώληση κατοικίας σε αλλοδαπούς

Η πώληση ενός σπιτιού σε αλλοδαπούς δεν είναι μια πολύ απλή διαδικασία επειδή είναι απαραίτητο πρώτα απ 'όλα να γίνει η διαφήμιση ορατή σε πολλές γλώσσες και σε πολλές διεθνείς τοποθεσίες που είναι πολύ καλά τοποθετημένες στις μηχανές αναζήτησης.

Έτσι, θα πρέπει να δημοσιεύονται σε διάφορες πύλες ακινήτων για να πουλήσουν σπίτια σε αλλοδαπούς, ή να επιλέξουν μια ενιαία πολυγλωσσική πλατφόρμα ακινήτων.

Λοιπόν, η παγκόσμια πύλη Realigro γεννήθηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, δηλαδή, με σκοπό να διευκολύνει την πώληση ενός σπιτιού σε αλλοδαπούς.

Μπορείτε να πουλήσετε σπίτια σε Κινέζικα, Γερμανικά, Ολλανδικά, Αγγλικά, Αμερικανούς και σε όλο τον κόσμο.

Η πλατφόρμα Realigro μεταφράζει αυτόματα κάθε διαφήμιση που δημοσιεύεται σε 24 γλώσσες και κατά μέσο όρο κάθε διαφήμιση μπορεί να φτάσει έως και 1200 επισκέψεις το μήνα από όλο τον κόσμο.

Η πλατφόρμα ακινήτων της Realigro βρίσκεται στην κορυφή της τοποθέτησης στις μηχανές αναζήτησης.

Προσέξτε να σας συμβουλεύουμε να πουλάτε σπίτι σε αλλοδαπούς τη δημοσίευση σε πολλές ξένες πύλες, γιατί τελικά είναι πάντα ένας μόνο ιστότοπος προσβάσιμος από τοποθεσίες που δεν έχουν καμία σχέση με την αγορά ακινήτων αναφοράς.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επισκέψεις, σας συνιστούμε να αγοράσετε μια κορυφαία αγγελία απευθείας σε αυτή τη σελίδα:

Αγοράστε μια κορυφαία διαφήμιση



Εάν εργάζεστε στην αγορά ακινήτων με επαγγελματικό τρόπο, συνιστούμε τις υπηρεσίες Pro:

Realigro Υπηρεσίες για τους φορείς εκμετάλλευσης ακινήτων

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB