Τι πρέπει να περιμένετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κλεισίματος της αγοράς μ

Συγχαρητήρια! Βρήκατε το τέλειο σπίτι και τώρα είναι καιρός να ολοκληρώσετε τη διαδικασία και να πάρετε τα χαρτιά και τα πάντα που έχετε υπογράψει. Αυτή η ιδιοκτησία θα πρέπει να έχει όλες σας τις επιθυμίες και ανάγκες και να ταιριάζει στο φάσμα τιμών σας αυτή τη στιγμή. Βρίσκεστε στο στάδιο όπου έχετε ήδη υποβάλει την προσφορά στο ακίνητο και η προσφορά έγινε αποδεκτή. Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για εσάς, καθώς είστε έτοιμοι να υπογράψετε την ονομασία σας στη διακεκομμένη γραμμή και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς του νέου σπιτιού σας. Παρόλο που δεν έχετε τελειώσει ακόμα, υπάρχει ένα τελευταίο βήμα που πρέπει να ολοκληρώσετε - η διαδικασία κλεισίματος. Θα θέλετε να μάθετε κάποια σημαντικά πράγματα πριν από το κλείσιμο του ακινήτου.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά παρακάτω τι πρέπει να περιμένετε και πώς να προετοιμαστείτε για τη διαδικασία κλεισίματος.






Εξαφανίστε όλα τα περιστατικά:




Συνήθως, όταν κάποιος αναλαμβάνει την ακίνητη περιουσία, υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που ο αγοραστής πρέπει να κάνει πριν από τη νόμιμη συναλλαγή. Μερικά κοινά ενδεχόμενα θα είναι η επιθεώρηση στο σπίτι, η οποία παρέχει στον αγοραστή το δικαίωμα να έχει το σπίτι να εξετάζεται από έναν επαγγελματία. Με αυτόν τον τρόπο, αν κάτι είναι λάθος, ο πωλητής είναι σε θέση να το διορθώσει. Μια επείγουσα εκτίμηση θα σας δείξει την αξία του σπιτιού σας. Μια άλλη κοινή πιθανότητα είναι τα οικονομικά. Αυτό το απρόβλεπτο θα σας επιτρέψει να αποχωρήσετε από την ιδιοκτησία της ιδιοκτησίας εάν η υποθήκη σας δεν εγκριθεί. Όπως αναφέρεται στη σύμβασή σας, θα έχετε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να το κάνετε αυτό.




Διαβάστε τα πάντα σε μερικές φορές:




Με οποιαδήποτε μεγάλη αγορά ή νόμιμο έγγραφο, είναι πάντα σημαντικό να διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση και θα μπορούσατε επίσης να πάρετε μια δεύτερη γνώμη για να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα διαβάζετε είναι σωστά. Είναι καλό να ζητήσετε από τους δικηγόρους σας για όλα τα έγγραφα πριν από την τελική ημερομηνία. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλα είναι σωστά προτού υπογράψετε. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, πρέπει επίσης να διαβάσετε τα έγγραφα υποθηκών σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά.




Τελική έγκριση στεγαστικών δανείων:




Η τελική έγκριση υποθηκών σημαίνει ότι το δάνειό σας έχει περάσει από τη διαδικασία αναδοχής. Οι επαγγελματίες θα εξετάσουν τα έγγραφά σας και θα βεβαιωθούν ότι τα οικονομικά σας είναι σωστά και δεν υπάρχουν παραπλανητικά δάνεια για την υποβολή σας. Κατά τη διάρκεια της τελικής έγκρισης στεγαστικών δανείων, ο ασφαλισμένος θα ελέγξει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας και θα βεβαιωθεί ότι τα οικονομικά σας είναι στην ίδια σειρά όπως ήταν όταν εγκρίνατε το δάνειο.




Κάντε μια τελική ανασκόπηση:




Ανάλογα με τη συμφωνία σας, τα περισσότερα συμβόλαια επιτρέπουν στους αγοραστές να περπατούν μέσα από το σπίτι μία τελευταία στιγμή εντός 24 ωρών πριν κλείσουν. Αυτό είναι για να βεβαιωθείτε ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι έξω και μπορείτε να ελέγξετε διπλά την κατάσταση της ιδιοκτησίας. Δεδομένου ότι θα έπρεπε να έχετε αγοράσει μια επιθεώρηση στο σπίτι, αυτή η τελική αναθεώρηση πρέπει να ξεπεράσει οτιδήποτε πρέπει να καθοριστεί από τους πωλητές και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκευές ολοκληρώθηκαν.




Φέρτε μαζί σας τα σωστά έγγραφα:




Θα πρέπει πάντα να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα έγγραφα σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, τα οποία θα περιλαμβάνουν:




Ασφάλιση του ιδιοκτήτη σπιτιού σας
Η αναφορά επιθεώρησης στο σπίτι σας
Η σύμβασή σας με τον πωλητή
Αναγνώριση φωτογραφιών εκδοθείσα από το κράτος
Έγγραφα για έγκριση από την τράπεζα




Να είστε προετοιμασμένοι να υπογράψετε το ακριβές μέρος των εγγράφων σας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Θέλετε όλα να γίνουν νόμιμα και να σας ωφεληθούν.




Ιδιοκτησία:




Αυτό συμβαίνει όταν ο αγοραστής θα μεταβιβαστεί η κυριότητα από τον πωλητή. Μια εταιρεία τίτλου θα ελέγξει τους φόρους, τις πράξεις και άλλα βασικά στοιχεία ιδιοκτησίας για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αφού όλα επιστρέψουν στην κατάλληλη μορφή, και τα δύο μέρη θα υπογράψουν τα χαρτιά. Τώρα θα γίνετε ο νέος επίσημος ιδιοκτήτης του ακινήτου!



Για νέους ιδιοκτήτες σπιτιού που δεν έχουν περάσει από αυτή τη διαδικασία πριν, μπορεί να φαίνεται σαν πολλή δουλειά. Τελικά, αυτό είναι να διασφαλίσετε ότι έχετε νομικά υποστηριχθεί και ότι όλα έχουν τεθεί σε ισχύ για εσάς. Δεν θα λυπηθείτε να βάλετε το επιπλέον έργο για να βεβαιωθείτε ότι όλα γίνονται σωστά. Καλή τύχη με αυτή τη διαδικασία και να διασκεδάσετε είναι ένας νέος ιδιοκτήτης ακινήτου!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB