10 λόγοι για να αγοράσετε ένα σπίτι το 2019

Το 2019 είναι το έτος για σας, και το έτος που πρέπει να σκεφτείτε για την αγορά ενός σπιτιού. Φυσικά, υπάρχουν διατάξεις σχετικά με την οικονομική προσιτότητα και την ασφάλεια της εργασίας κ.λπ. αλλά αν βρίσκεστε στον τόπο όπου μπορείτε, θα κάνετε μια μεγάλη επενδυτική επιλογή. Όταν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σπίτι, πρέπει να σκεφτείτε το μέλλον και τη ζωή τους κάτω από το δρόμο. Πού σκοπεύετε να είστε; Θέλετε να έχετε μια οικογένεια στο εγγύς μέλλον; Θα πρέπει να αναγνωρίσετε αυτούς τους παράγοντες προκειμένου να αγοράσετε το κατάλληλο σπίτι που θα είναι επωφελής κάτω από το δρόμο. Ας ρίξουμε μια ματιά στους 10 κορυφαίους λόγους για τους οποίους το 2019 είναι το έτος για την αγορά ενός σπιτιού:


Ετοιμότητα: Η αίσθηση ότι είναι έτοιμη να δεσμευτεί σε μια επένδυση είναι ένας καλός λόγος για τον οποίο πρέπει να αγοράσετε ένα σπίτι το ερχόμενο έτος. Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα πίστης και γνωρίζετε το κόστος που σχετίζεται με την αγορά ενός ακινήτου, είστε έτοιμοι για αυτό το εγχείρημα. Είναι όλα σχετικά με την προετοιμασία και την κατανόηση της διαδικασίας.
Αξιολόγηση του σπιτιού: Η ακίνητη περιουσία είναι γενικά η πρώτη επένδυση που αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Έχει σταθερή αύξηση των τιμών, με αύξηση περίπου 3-5% ετησίως, σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Realtors. Αν αγοράσετε ένα σπίτι αυτό το επόμενο έτος, σε 10 χρόνια αυτό το σπίτι θα πρέπει να αξίζει πολύ περισσότερο - ειδικά αν το αγοράσετε σε μια μεγάλη πόλη με αυξανόμενο πληθυσμό.
Επενδύσεις: Δεν υπάρχουν πάρα πολλές επενδύσεις που να εγγυώνται μια επιστροφή, αλλά η αγορά ενός σπιτιού συνήθως συμβαίνει. Δεν είναι μόνο η δική σας ιδιοκτησία στο τέλος της ημέρας, όλα τα χρήματα που δαπανούνται για ενοικίαση, επίσης δεν επιστρέφετε. Φυσικά, είναι απαραίτητο για να ζήσεις, αλλά είναι καλύτερο να βάλεις αυτά τα χρήματα σε κάτι που θα βγεις από αυτό.
Ελευθερία: Η κατοχή ενός σπιτιού σας δίνει την ελευθερία να κάνετε ό, τι θέλετε με αυτό. Δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με ιδιοκτήτες ή άλλους ενοικιαστές. Έχετε την ελευθερία να διακοσμήσετε και να ανακαινίσετε ό, τι θέλετε. Εάν θέλετε νέες συσκευές, μπορείτε να πάρετε νέες συσκευές.
Σταθερότητα: Ανάλογα με το εάν έχετε μια οικογένεια ή όχι, η σταθερότητα του σπιτιού σας επιτρέπει να οικοδομήσετε σχέσεις μέσα στην κοινότητα και με τους γείτονές σας γύρω σας. Εάν έχετε παιδιά, αυτό θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν την εκπαίδευσή τους σε ένα ίδρυμα, αντί να μετακομίσουν σε διαφορετικά μέρη. Είναι ευκολότερο για την οικογένεια να μείνει σε ένα μέρος για ένα χρονικό διάστημα.
Ίδια κεφάλαια: Κάθε πληρωμή που βάζετε προς το σπίτι σας είναι περισσότερη μετοχή στην τσέπη σας. Όταν πληρώνετε ενοίκιο, βλέπετε μόνο χρήματα που αφήνουν την τσέπη σας και δεν κερδίζετε τίποτα σε αντάλλαγμα όσον αφορά τις επενδύσεις. Κτίζετε ιδιοκτησία την πάροδο του χρόνου και με οποιεσδήποτε ανακαινίσεις, έχετε βάλει στο σπίτι, η αξία σας αυξάνεται με αυτόν τον τρόπο επίσης.
Βεβαιότητα: Εάν είστε ιδιοκτήτης του σπιτιού σας, έχετε τη βεβαιότητα ότι έχετε και ένα μέρος για να επιστρέψετε σπίτι. Με την ενοικίαση, ο ενοικιαστής θα μπορούσε να έρθει σε σας και να πει ότι έχετε 60 ημέρες για να βρείτε ένα νέο σπίτι. Αυτό δημιουργεί άγχος και ανησυχία και δεν έχετε αυτή τη βεβαιότητα που κάνετε με τη δική σας θέση.
Φορολογικές Απολαβές: Μερικοί άνθρωποι θα πάρουν φοροαπαλλαγές για να αγοράσουν το δικό τους σπίτι. Θα μπορείτε να αφαιρέσετε τους φόρους ιδιοκτησίας και τους τόκους που πληρώνετε στο σπίτι σας. Μπορεί ακόμη και να μπορείτε να αφαιρέσετε μερικά από τα έξοδα που σχετίζονται με την αγορά του σπιτιού σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές φορολογικές αμοιβές που έχετε για την αγορά ακινήτου.
Pride: Θα έχετε περισσότερη υπερηφάνεια στον εαυτό σας και στη ζωή σας μόλις αγοράσετε το πρώτο σας σπίτι. Όλοι ζουν και ονειρεύονται για την ημέρα που μπορούν να αντέξουν οικονομικά την ιδιοκτησία τους και να εγκατασταθούν.
Χαμηλό επιτόκιο: Τα επιτόκια συνεχίζουν να αυξάνονται και πιθανότατα θα συνεχίσουν να αυξάνονται με την πάροδο των ετών. Γιατί να μην αγοράσετε ένα ακίνητο τώρα όταν τα επιτόκια είναι χαμηλά, αντί για το δρόμο όταν πρέπει να πληρώσετε περισσότερα; Οι άνθρωποι πληρώνουν χιλιάδες και χιλιάδες δολάρια σε τόκους κάθε χρόνο, γι 'αυτό και οι άνθρωποι πρέπει να χρησιμοποιούν τα χαμηλότερα επιτόκια.


Με όλες αυτές τις πληροφορίες, θα πρέπει να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το γιατί θα πρέπει να εξετάζετε την αγορά ενός σπιτιού αυτό το επόμενο έτος. Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα όλα αυτά τα χρόνια και να έχετε την ελευθερία που σας αξίζει; αν έτσι οι πηγές μας εδώ στο Realigro Real Estate μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο σπίτι για σας!







Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB