Έκρηξη πωλήσεων ακίνητης περιουσίας στην Ιντιάνα: νέα και γενεαλογικά προβλήματα

Η αμερικανική αγορά ακινήτων είναι παράλληλη με τις τεράστιες πολιτιστικές εξελίξεις που χαρακτηρίζουν την εποχή μας.

Εάν προηγουμένως οι μελλοντικοί πατέρες της οικογένειας αγόρασαν ένα ακίνητο, εν αναμονή ενός ροζ μέλλοντος, τώρα οι λεγόμενες «Χιλιετηρίδες» εμφανίστηκαν στην αγορά ακινήτων.

Η λεπτομέρεια αυτή μπορεί να φανεί ασήμαντη, αλλά δεν πιστεύετε ότι από την είσοδό τους στον κατασκευαστικό κόσμο, το επίπεδο των τιμών κατοικιών αυξήθηκε ξαφνικά και πάνω απ 'όλα η ζήτηση για αγορά κατοικιών στην Ιντιάνα.

Αυτό είναι καλά νέα χωρίς αμφιβολία για τους πωλητές, αλλά όχι για τους αγοραστές.
Στην πραγματικότητα, η ισχυρή ζήτηση έχει προκαλέσει αλλοίωση της αγοράς ακινήτων, με αλμυρές τιμές και ιστορικά όρια.

Η πολιτεία της Ινδιάνας χαρακτηρίζεται από επίπεδες εκτάσεις, καλλιεργούμενα χωράφια και μητροπολιτικές τοποθεσίες με συντριπτική ομορφιά.





Πως οι Ηγέτες της Χιλιετίας έχουν κατορθώσει να επιβληθούν στην αγορά με έναν αναξιόπιστο τρόπο;
Πολλοί νέοι αλλοδαποί αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ιντιάνα τα τελευταία χρόνια για τους πιο ποικίλους λόγους: να μάθουν τη γλώσσα, να κάνουν μια περιουσία, να αλλάξουν τη ζωή.

Γιατί να επενδύσετε στην Ιντιάνα;
Η κοινότητα είναι εξαιρετικά τεχνολογική και ακμάζουσα και πάνω απ 'όλα, σε αντίθεση με πολλά αμερικανικά κράτη, είναι δυνατό να αγοράσετε ακίνητα με μετρητά μεταξύ 70.000 και 130.000 δολαρίων.

Άλλα πλεονεκτήματα που εντοπίζουν οι νέοι επενδυτές περιλαμβάνουν την ισχυρή προσβασιμότητα, τις ταμειακές ροές και την αύξηση της απασχόλησης.
Επιπλέον, τα σημαντικότερα σήματα ηλεκτρονικών και ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν την έδρα τους στην Ιντιάνα.

Εξαιρετικές αξίες που οδήγησαν σε έντονη αύξηση του πληθυσμού και των επενδύσεων σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια.

Οι στατιστικές προβλέπουν επίσης ότι οι τιμές των κατοικιών θα τείνουν να αυξάνονται σημαντικά καθώς οι ειδήσεις καθίστανται ιογενείς σε όλα τα γειτονικά κράτη, τα οποία, αν και δεν "αποκόπτονται" από την αγορά, έχουν αρχίσει να μειώνουν τις τιμές των κτιρίων.

Αλλά η ποιότητα ζωής και οι ευκαιρίες απασχόλησης στην Ιντιάνα φαίνονται ασύγκριτες. Ποια είναι η αποφασιστική ευκαιρία για εσάς;

Εάν είστε περίεργος να αναλύσετε τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την τάση αγοράς των κατοικιών στην Ιντιάνα, μπορείτε να συμβουλευτείτε το ειδικό τμήμα μας.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB