Η Σιγκαπούρη κυριαρχεί στα ακίνητα: ασιατικές ειδήσεις

Η Ασία είναι μια εξουσία που κυριαρχεί και κυριαρχεί στη διεθνή σκηνή σε όλα τα μέτωπα. Οι πρωτοπόροι σε κάθε τομέα, σε πρώτη θέση σε κάθε τομέα, είναι σε θέση να ξεπεράσουν ακόμα και εκείνους που με την πάροδο των ετών διακρίθηκαν σε ένα συγκεκριμένο τομέα.

Ο συσσωρευμένος πλούτος σήμαινε ότι σήμερα ο πληθυσμός αυτός έσπρωξε και ένα άλλο μέτωπο: αυτό της αγοράς ακινήτων. Η αγορά ενός σπιτιού στην Κίνα δεν είναι πλέον ελκυστική για τους Κινέζους αλλά είναι βολική για τους αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα τελευταία χρόνια, τα εγχώρια κεφάλαια ήταν υψηλότερα από τα εισερχόμενα. Με άλλα λόγια, το κινεζικό ακίνητο, από την άλλη πλευρά, ευνόησε τις επενδύσεις στο εξωτερικό σε βάρος αυτού εντός των εθνικών συνόρων.



Κατά την επιλογή του χώρου εντός του οποίου επιτρέπεται η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου ακινήτων, υπήρχαν αμφιβολίες. Οι ασιατικοί επενδυτές αποφάσισαν να επενδύσουν σε ευρωπαϊκά τούβλα, ειδικά στο Λονδίνο. Περίπου το 26% των συνολικών ροών στην πρωτεύουσα της Αγγλίας μας επέτρεψε να εγκαινιάσουμε νέα κτίρια, φθάνοντας συνολικά 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια που επενδύθηκαν στην αγγλοσαξονική περιοχή μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Οι πιο δραστήριοι επενδυτές ήταν αυτοί της αγοράς της Σιγκαπούρης, η οποία δημιούργησε ένα χαρτοφυλάκιο logistics δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ της Αγγλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Όλα μπορούσαν να φαίνονται πολύ προφανή, δεδομένων των πολυάριθμων δυνατοτήτων που απολαμβάνει η Κίνα. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα τελευταία χρόνια, η Κίνα βιώνει επιβράδυνση των εξερχόμενων δραστηριοτήτων.

Ο λόγος για τον οποίο η κινεζική ικανότητα να τοποθετηθεί στην πρώτη θέση στην αγορά ακινήτων, είναι αξιοσημείωτο.
Η ισχυρή τάση των επενδυτών της Σιγκαπούρης να επενδύσουν στην Ευρώπη, αλλά κυρίως στην Αγγλία, επέτρεψε σε αυτόν τον πληθυσμό να είναι επιτυχημένος και διεθνώς γνωστός, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια στον κόσμο των ακινήτων για εκείνους που αποφασίζουν να διασκεδάσουν συμβάσεις πώλησης ή , ακόμα καλύτερα, να υπογράψει συμβάσεις κατασκευής.

Η ταχύτητα διάδοσης του φαινομένου και η είσοδος στη σκηνή αυτής της εξουσίας έχουν αναμφισβήτητα αποσταθεροποιήσει την κατασκευαστική αγορά, η οποία έχει μετατοπίσει το επίκεντρο προς τα ανατολικά, προκαλώντας βαθιά δυσαρέσκεια μεταξύ των Αμερικανών επενδυτών που βλέπουμε να πηδούν πάνω από τις τίγρεις του Ανερχόμενος ήλιος.

Ο πλούτος που έφερε η Κίνα στη δυτική κατασκευή, όμως, εξομάλυνε αυτές τις μικρές αποκλίσεις.

Στην πραγματικότητα, η οικονομία σημείωσε αύξηση της ταχύτητας συναλλαγής κατά 78%. Απλώς πρέπει να περιμένουμε νέους από τη δύναμη του αιώνα!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB