Αλάσκα: τα "φρέσκα" νέα και την πρόβλεψη για το 2019 της αγοράς ακινήτων

Το 1959, που έγινε το 49ο κράτος των ΗΠΑ, η Αλάσκα είναι το μεγαλύτερο κράτος όσον αφορά την επιφάνεια στην Αμερική (πάνω από 600.000 τετραγωνικά μέτρα). Παρόλα αυτά, σε πληθυσμιακό επίπεδο είναι το 48ο λιγότερο πληθυσμιακό κράτος. Μια αντίφαση που αντανακλά πολλά και που ζυγίζει τεράστια στην αγορά ακινήτων.



Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Αλάσκα, σίγουρα αυτά τα φρέσκα νέα νέα και προβλέψεις για το 2019, μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα.



Πρέπει να σημειωθεί ότι η αγορά ακινήτων στην Αλάσκα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά βιώνει μια περίοδο νέων τάσεων που θα μπορούσαν να την καταργήσουν.



Κατά μέσο όρο, η τιμή πώλησης ενός σπιτιού είναι 230.000 δολάρια, αλλά η τάση που λαμβάνει χώρα στα «τελευταία σύνορα» είναι αυτή της Duplex.



Πρόκειται για μισθωμένη μονάδα που αναλαμβάνεται από πολλούς ενοικιαστές.

Το φαινόμενο αυτό προκλήθηκε από την αύξηση των ιδιοκτητών χιλιάδων κατοικιών (59% των κληρονομιών) και από τη συρρίκνωση της οικογένειας.



Ποιοι ήταν οι άλλοι παράγοντες που επηρέασαν την αγορά ακινήτων στην Αλάσκα το 2018;




Αύξηση των ελλείψεων στέγασης
Επικράτηση των ενοικιαστών
Μείωση των μισθών των νέων
Αύξηση του φόρου κρατικής περιουσίας κατά 1,23%




Μπορούμε να πούμε ότι, σήμερα, η αγορά ακινήτων στην Αλάσκα ποικίλλει. Οι στατιστικές δείχνουν την κατάρρευση των μονοκατοικιών μέχρι το 2020 και την αύξηση των μισθωτών και την κατασκευή κτιρίων διπλής όψεως και πολυκατοικιών.



Η μόνη εγγύηση; Η μοναδικότητα της Αλάσκας δεν επιτρέπει στους εξωτερικούς παράγοντες να έχουν εύκολη πρόσβαση όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στην αγορά τούβλων.

Όντας ένα εξαιρετικά τεράστιο κράτος, προφανώς οι τιμές κατοικιών ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή.



Σίγουρα συνιστούμε το Anchorage, το οποίο με τα όμορφα τοπία του, έχει μια ζωντανή οικονομία και μια ακμάζουσα αγορά ακινήτων.

Αδύνατο να μην αναφέρουμε την πρωτεύουσα Juneau, η οποία έχει υψηλότερες τιμές πώλησης, αλλά οι πολίτες απολαμβάνουν πολύ υψηλότερο βιοτικό επίπεδο.



Εν κατακλείδι, είναι δυνατόν να αναφερθεί ότι συνολικά η αγορά ακινήτων είναι ζωντανή και αναπτυσσόμενη, ιδίως όσον αφορά τις συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB